Tony Stark bude vtipkovat i v případě Marvel’s Midnight Suns. Iron Man se předvádí v novém traileru
i Zdroj: 2K Games
Marvel’s Midnight Suns Novinka Tony Stark bude vtipkovat i v případě Marvel’s Midnight Suns. Iron Man se předvádí v novém traileru

Tony Stark bude vtipkovat i v případě Marvel’s Midnight Suns. Iron Man se předvádí v novém traileru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 7. 2022 11:02

Studio Firaxis představilo dalšího hrdinu z Marvel’s Midnight Suns, tentokrát přišel na řadu bohatý filantrop Tony Stark neboli Iron Man.

Reklama

  • Poslední trailer k Marvel’s Midnight Suns se věnuje Iron Manovi
  • K dispozici je také podrobnější ukázka, v níž figuruje Captain America

Iron Mana asi není třeba blíže představovat, patří ostatně mezi nejpopulárnější hrdiny od Marvelu. Fanoušci komiksové předlohy a příslušných filmů už dobře vědí, že se v jeho obleku skrývá nespočet ničivých raket, které umí pohotově vypálit směrem k obličeji nepřítele, v záloze má také spalující laserový paprsek.

Tony Stark je však také pořádný srandista, vtipy střílí s obdivuhodnou kadencí. A to samé lze zřejmě očekávat i od Midnight Suns. Robert Downey Jr. ovšem tohoto hrdinu videoherní adaptace nenamluvil, v kovové masce se odráží hlas Joshe Keatona, který můžete znát z Marvel’s Iron Man VR.

V předchozím traileru se ukázal Captain America, na něj autoři následně navázali další ukázkou, v níž podrobně rozebrali historii prvního Avengera. Medailonek si můžete pustit níže.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama