Midnight Suns mají dorazit i s postavou Spider-Mana a Scarlet Witch. Podle úniku se tak stane na podzim
i Zdroj: Game Informer / Ryan Stegman a Guru-eFX
Novinka Midnight Suns mají dorazit i s postavou Spider-Mana a Scarlet Witch. Podle úniku se tak stane na podzim

Midnight Suns mají dorazit i s postavou Spider-Mana a Scarlet Witch. Podle úniku se tak stane na podzim

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 6. 2022 08:10

Mezi oznámeními, kterých jsme byli v posledních dnech svědky od společnosti PlayStation, došlo i na únik mnoha informací k taktické akci Marvel's Midnight Suns. Hra studia Firaxis, která má být podle 2K Games vydána v druhé polovině letoška, vyjde podle úniku zahraničních prodejců už počátkem podzimu. Ven se dostal seznam edic i detaily o dalších dvou postavách.

Reklama

  • Marvel's Midnight Suns má na základě informací o předobjednávkách vyjít 6. srpna
  • Hra se má objevit ve třech edicích, a to s prémiovými skiny i DLC
  • Mezi hratelné hrdiny podle všeho zavítá i Spider-Man a Scarlet Witch

Na informace, které 2K Games oficiálně nepotvrdilo, upozornil na svém Twitteru novinář Nils Ahrensmeier. Skrze nyní již odebrané, ale stále dohledatelné snímky předobjednávek zde dokládal, že hra vyjde 6. října ve třech různých edicích: Standard, Enhanced a Legendary. Standard má být základní hrou. Enhanced má nabídnout i 5 prémiových skinů. A Legendary má poskytnout skinů dokonce 23, přičemž dalším obsahem mají být 4 DLC v rámci seasson passu. V každém z nich máme dostat nového hrdinu, mise i nepřátele.

Podle insidera Toma Henderson, který situaci obratem také komentoval, má k oficiálnímu odhalení dojít už brzy, patrně na Summer Game Festu 9. června. Co se týká dalších novinek, došlo i na zmínění dalších dvou hratelných hrdinů. Ve finální dvanáctici, z nichž jsme prozatím znali deset  se nově objevuje i dvojice Spider-Man a Scarlet Witch. Připomeňme, že zbytek hrdinů tvoří Doctor Strange, Magik, Iron Man, Wolverine, Ghost Rider, Blade, Captain America, Nico Minoru, Captain Marvel a naše vytvářená postava Hunter. 

S ohledem na neoficiální termín vydání má hra v říjnu zamířit na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series. Switch verze oznámená k loňskému roku novinářem komentována nebyla. Nelze tak určit, zda byla jako jediná dále odložena, nebo kompletně zrušena. V rámci několikaměsíčního odkladu měla hra rovněž podle Hendersona projít velkou změnou. V posledních týdnech ji taktéž udělila rating australské ratingové komise.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama