The First Descendant láká na první sezónu
i Zdroj: NEXON / NEXON Games Co., Ltd.
The First Descendant Novinka The First Descendant láká na první sezónu

The First Descendant láká na první sezónu

David Bernard

David Bernard

1

Jihokorejský looter-shooter titul The First Descendant obdrží na konci srpna první sezónu. Těšit se můžeme na nový obsah v podobě další hratelné postavy, náročného bosse či rozšíření příběhu.

Reklama

  • The First Descendant obdrží první sezónu jménem Invasion
  • Těšit se můžeme na novou hratelnou postavu, náročného bosse, další dungeony, rozšíření příběhu či ultimátní verzi Freyny
  • Datum spuštění je stanoveno na 29. srpna 2024

Jihokorejský looter-shooter titul The First Descendant přivítá na konci srpna první sezónu s názvem Invasion (dosud probíhala tzv. “pre-season”). Tvůrci nový obsah odhalili prostřednictvím akční upoutávky, která potěší nejednoho fanouška hry.

Sezóna přinese novou hratelnou postavu jménem Hailey, která k eliminaci mimozemské havěti používá kombinaci odstřelovací pušky a ledových dovedností. Dočkáme se i nových dungeonů, příběhových segmentů, upravených herních mechanik, náročného bosse a ultimátní verze Freyny (Descendant využívající toxické schopnosti). Sezóna Invasion bude spuštěna 29. srpna 2024.

Titul The First Descendant je dostupný na PC a současnou i minulou generaci herních konzolí. Do nikdy nekončící honby za vybavením se můžete pustit zcela zdarma.

Recenze The First Descendant, přímé definice grindování
i Zdroj: NEXON / NEXON Games Co., Ltd.

Recenze The First Descendant, přímé definice grindování

Je půlnoc. K odemčení nové postavy mi chybí pouze jedna součástka. Do potemnělého podzemí se vydávám již podvacáté v řadě,…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama