Do The First Descendant dorazil zásadní update
i Zdroj: NEXON / NEXON Games Co., Ltd.
The First Descendant Novinka Do The First Descendant dorazil zásadní update

Do The First Descendant dorazil zásadní update

David Bernard

David Bernard

1

Každého hráče potěší, když vývojáři jeho oblíbené hry reagují na zpětnou vazbu komunity. A právě tato situace nastala u nově vydané looter-shooter akce The First Descendant, za kterou stojí jihokorejská společnost Nexon. Tvůrci se prostřednictvím nové aktualizace rozhodli vyřešit hned několik palčivých problémů, na které si lidé stěžovali.

Reklama

  • Do The First Descendant dorazil zásadní update
  • Zda se, že vývojáři opravdu naslouchají komunitě hráčů
  • Na průzkum vyšší obtížnosti dungeonů se můžete vydat skrze přidaný online matchmaking
  • Encrypted Vaults nyní obsahují více materiálu, který lze nově získat i z elitních monster

Během včerejšího dne dorazila do nového looter-shooter titulu The First Descendant velmi důležitá aktualizace. Tvůrci z jihokorejské společnosti Nexon nelení a zpětnou vazbu hráčů berou očividně velmi vážně. 

Patch s označením Hotfix 1.0.2 přidává online matchmaking pro vysokou obtížnost Infiltration Operations (dungeony). Mnoho hráčů pravděpodobně potěší i odstranění boss mechaniky, při které bylo nutné ničit levitující koule v pořadí, v jakém se objevily. Tento systém byl velkým problémem v případě, že jste se do dungeonu vypravili s náhodnými hráči. Vývojáři navíc oznámili, že monotónní herní mechaniku hodlají postupně přepracovat u všech bossů. Velmi příznivou změnou je i navýšení počtu materiálů, které získáte při otevírání tzv. Encrypted Vaults (zašifrované trezory). Materiály navíc nově můžete získat z elitních nepřátel, což je pro odpůrce vyžadované minihry, kterou musíte absolvovat při otevírání trezorů, dar z nebes. Změn doznala i optimalizace hry, díky čemuž by vám The First Descendant měl nyní běžet o něco lépe. Opraveny byly i bugy a dílčí chyby. Kompletní seznam úprav a změn naleznete zde.

Recenze The First Descendant, přímé definice grindování
i Zdroj: NEXON / NEXON Games Co., Ltd.

Recenze The First Descendant, přímé definice grindování

Je půlnoc. K odemčení nové postavy mi chybí pouze jedna součástka. Do potemnělého podzemí se vydávám již podvacáté v řadě,…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama