The First Descendant představuje tři hratelné postavy
i Zdroj: NEXON Games Co., Ltd. / NEXON
The First Descendant Novinka The First Descendant představuje tři hratelné postavy

The First Descendant představuje tři hratelné postavy

David Bernard

David Bernard

27. 6. 2024 17:30

Již příští úterý dorazí očekávaný looter-shooter The First Descendant. Jihokorejští tvůrci nelení a před vydáním přispěchali s upoutávkami, které představují tři z mnoha hratelných postav.

Reklama

  • The First Descendant představuje tři z široké plejády hratelných postav
  • Těšit se můžete na rozdílné herní styly
  • Nadcházející looter-shooter titul dorazí již příští úterý
  • Do hry se budete moci pustit zcela zdarma

Pokud se řadíte k fanouškům looter-shooter žánru a chcete vyzkoušet něco nového, nebudete muset čekat dlouho. Už za pět dní dorazí bezplatná kooperativní sci-fi akce The First Descendant, která vzniká pod křídly jihokorejské společnosti NEXON. Po několika beta testech se dočkáme plné verze, na jejíž vydání se těší velká spousta akce chtivých hráčů. Titul se aktuálně nachází na páté příčce Steam Wishlistu (pořadník her, které jsou na populární platformě nejvíce očekávány/chtěny). Necelý týden před spuštěním tvůrci přispěchali se třemi upoutávkami, které představují několik z mnoha dostupných postav, v jejichž kůži se vydáme do boje za záchranu lidstva.

Jednou z nejoblíbenějších postav beta testů je jednoznačně hbitá Bunny, která generuje elektřinu. Čím více nabitá je, tím silnější jsou její útoky, a to převážně na blízkou vzdálenost. Bunny dokáže eliminovat nepřátele pomocí elektrických výbojů a paprsku. Specifická hratelnost tkví ve smrtícím potenciálu, pro jehož plné využití je nicméně nutné hrát opravdu opatrně. Bunny je totiž velmi křehká a příliš poškození nevydrží. Druhým představeným charakterem je Ajax, který v týmu zastává roli tzv. tanka (postava disponuje obranými dovednostmi, které chrání spolubojovníky). Ajax může vyvolávat štíty, bariéry, vydrží opravdu hodně a jeho výskok s drtivým dopadem umí v řadách protivníků udělat pořádnou paseku. Na herní záběry Ajaxe se můžete podívat zde.

Třetí představenou postavou je Valby. Její síla spočívá v mistrně zvládnutém ovládání vody. Valby se může transformovat do tekuté formy, či rozsévat zkázu pomocí kaluží a vodních sfér. Pokud vás popis tohoto herního stylu zaujal, určitě se podívejte na Valby v akci. Looter-shooter The First Descendant dorazí 2. července 2024 (v 9:00 našeho času), a to na PC a současnou i minulou generaci herních konzolí. Dva dny před vydáním bude spuštěna možnost předběžného stažení.

The First Descendant má datum vydání. Podívejte se na akční upoutávku
i Zdroj: NEXON

The First Descendant má datum vydání. Podívejte se na akční upoutávku

Looter-shooter The First Descendant obdržel datum vydání. Hra dorazí 2. července 2024 a bude využívat bezplatný obchodní…

8. 6. 2024 00:35
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama