The Callisto Protocol už není součástí světa PUBG, potvrdil Glen Schofield
i Zdroj: Striking Distance
Novinka The Callisto Protocol už není součástí světa PUBG, potvrdil Glen Schofield

The Callisto Protocol už není součástí světa PUBG, potvrdil Glen Schofield

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 5. 2022 09:20

The Callisto Protocol se stále velice tajemný titul, od které vlastně nikdo neví, co čekat. Jde o projekt původního tvůrce Dead Space a když se hra oznámila, sám Glen Schofield potvrdil, že je zasazena do světa PUBG. To bylo poněkud zvláštní rozhodnutí, nejen kvůli žánru PUBG, ale také faktu, že titul neměl prakticky žádné příběhové pozadí. Po dvou letech ve vývoji nakonec Schofield oznamuje, že propojení už neplatí.

Reklama

  • The Callisto Protocol již není součástí světa PUBG
  • Glen Schofield potvrdil, že se hra stává samostatnou entitou
  • Důvod pro odtržení je stále neznámý

Jen abyste to věděli – The Callisto Protocol má vlastní příběh i vlastní svět. Už nejde o součást světa PUBG. Původně se hra měla zasadit do tohoto univerza, avšak projekt vyrostl do své vlastní podoby. PUBG je skvělé, stále zde bude několik překvapení pro naše fanoušky, ale The Callisto Protocol bude mít vlastní svět, příběh i zasazení,“ píše Glen Schofield na svém Twitter účtu.

Bohužel nám vedoucí studia Striking Distance neprozradil, co stojí za tímto rozhodnutím – už od počátku šlo ale o zvláštní rozhodnutí. Někteří kritici spekulují nad tím, že studio potřebovalo mateřskému Kraftonu hru „prodat“, tudíž jí muselo zakomponovat právě do populární franšízy.

Vedle toho se pak skrze web GameInformer dostaly na internet záběry ze hry, které mohou alespoň částečně zprostředkovat atmosféru hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama