The Callisto Protocol se předvádí na nových obrázcích. Survival horor vyjde i na konzolích minulé generace
i Zdroj: Krafton
Novinka The Callisto Protocol se předvádí na nových obrázcích. Survival horor vyjde i na konzolích minulé generace

The Callisto Protocol se předvádí na nových obrázcích. Survival horor vyjde i na konzolích minulé generace

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 5. 2022 11:53

Glen Schofield začátkem měsíce avizoval, že vývoj hororu The Callisto Protocol pokračuje podle plánů, výkonný ředitel studia The Striking Distance zároveň přislíbil, že se o hře brzy dozvíme více. Další podrobnosti přináší magazín Game Informer.

Reklama

  • Objevily se nové snímky ke hře The Callisto Protocol
  • Horor zřejmě stihne vyjít ještě letos
  • Zamíří i na konzole minulé generace

V první řadě jde o sérii nových obrázků, které jasně dávají najevo, kde autoři berou inspiraci. Sami se ostatně ani netají tím, že se snaží vytvořit duchovního nástupce série Dead Space. Hlavní postavou je pilot nákladní lodi Jacob Lee, jenž jednoho dne ztroskotá na měsíci Callisto obíhajícím kolem planety Jupiter. Velmi rychle pozná, že se zde dějí opravdu zvláštní věci.

Vězeňská kolonie Black Iron se s Jacobem příliš nepáře, zatápět mu budou hlavně mutanti označování jako Biophages. Ti jsou s největší pravděpodobností produktem zdejších laboratoří. Hra se profiluje jako third-person střílečka, chybět samozřejmě nebudou ani souboje na blízko. Jacob navíc využívá vychytávku označovanou jako “GRP”, díky níž si může přitáhnout okolní předměty, což také připomíná Dead Space.

Zatím se zdá, že The Callisto Protocol skutečně stihne vyjít ještě letos, navíc vyšlo najevo, že se podívá i na konzole minulé generace. Hra by se eventuálně mohla ukázat v rámci akce Summer Game Fest, případně na prezentacích, které budou v červnu následovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama