Glen Schofield se připravuje na ukázání The Callisto Protocol. Sdílí i artwork
i Zdroj: KRAFTON / Striking Distance Studios
Novinka Glen Schofield se připravuje na ukázání The Callisto Protocol. Sdílí i artwork

Glen Schofield se připravuje na ukázání The Callisto Protocol. Sdílí i artwork

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 5. 2022 10:35

CEO studia The Striking Distance, Glen Schofield, se na Twitteru podělil o informaci, že předvedení jeho nejnovějšího hororu The Callisto Protocol je už na dosah. Duchovní nástupce série Dead Space by měl podle původních zpráv vyjít ještě letos, konkrétní datum zatím nicméně neznáme.

Reklama

  • Šéf studia za The Callisto Protocol láká na brzkou ukázku titulu
  • V mezičase sdílí artwork nastiňující hororovou atmosféru

„Zrovna dnes si procházíme některé z konceptů The Callisto Protocol od našeho neuvěřitelně talentovaného uměleckého týmu. Už je téměř na čase ukázat vám samotnou hru. Nemůžu se dočkat,“ prohlásil Schofield na svém osobním profilu. V následném dovětku stručně dodal, že oficiální oznámení přijde brzy. 

Postup vývoje očekávaného hororu lze mimo náznaků sledovat i podle vyjádření členů studia. Návratem ke slovům Schofielda z půlky dubna lze tak např. seznat, že hra je patrně blízko svému dokončení. 

„Tohle je má oblíbená část tvoření her – chvíle, kdy jednotlivé dílky zaklapnou dohromady. Rád vidím všechnu tu tvrdou práci, kterou odvádí tým v mocap studiu, aby naše postavy ožily. Děkujeme všem, kteří čekáte, zatímco my dokončujeme a ladíme naši hru. Brzy budeme mít více informací ke sdílení,“ ukončil své někdejší sdělení CEO studia.

The Callisto Protocol má podle aktuálních informací letos vyjít na PC a konzole PS5 a Xbox Series. Z dosavadních informací plyne také to, že nabídne pohled z první i třetí osoby a zasazení do titulárního měsíce Jupiteru a univerza PUBG.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama