Techland přislibuje podporovat Dying Light 2 novým obsahem po více než 5 let
i Zdroj: Hrej.cz
Dying Light 2 Novinka Techland přislibuje podporovat Dying Light 2 novým obsahem po více než 5 let

Techland přislibuje podporovat Dying Light 2 novým obsahem po více než 5 let

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

15. 1. 2022 08:05

V posledních dnech až týdnech jsme se o Dying Light 2 mohli dozvědět zase o kousek více – jednak přibyla trochu přebujelá informace o herní době, jednak přišla demonstrace toho, že hra ani na konzolích minulé generace nevypadá k zahození. Všehovšudy se tak opakovaně prokazuje, že nejnovější hra od Techlandu vychází již na začátku února, přičemž nyní získáváme i ucelenější představu o její následné podpoře.

Reklama

  • Podpora Dying Light 2 pomocí nového obsahu má trvat dlouhou dobu po vydání
  • Techland slibuje alespoň 5 let

Ti z vás, kteří mají s prvním Dying Light osobní zkušenost, či jej sledovali alespoň zpovzdálí, dozajista potvrdí, že jeho polští tvůrci se tvorby DLC opravdu neštítí, a to jak zdarma, tak placených. Po dobu dlouhých sedmi let, jež uplynuly od vydání, byl první díl soustavně podporován a dále rozšiřován. S příchodem nového oznámení se vtírá myšlenka, že ani druhý díl neujde tomuto osudu.

„Chcete vědět, co přijde PO premiéře? Garantujeme rozšiřování světa Dying Light 2 Stay Human po dobu minimálně 5 let, a sice pomocí nových příběhů, lokací, herních událostí a všeho ostatního, co zbožňujete,“ popisují vývojáři na svém Twitteru. Obrázek přiložený pod textem pak dále ilustruje, že budoucímu nabobtnání zřejmě neujde ani seznam herních předmětů, které ve hře využijeme. 

Předesílaná herní doba, hraničící v případě bezezbytkového vytěžení titulu až s 500 hodinami, může tak potenciálně dále narůst; osobně jsme ale více než rádi za zprávu, že hlavním dějem lze projít i za zlomek tohoto času. 

Dying Light 2 vychází už 4. února. Zahrát si jej budete moci na PC a konzolích PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama