Autoři Dying Light 2 krotí zprávy o 500 hodinách hraní. Hlavní příběh vám zabere 20 hodin, vedlejší úkoly dalších 60
i Zdroj: Hrej.cz
Dying Light 2 Novinka Autoři Dying Light 2 krotí zprávy o 500 hodinách hraní. Hlavní příběh vám zabere 20 hodin, vedlejší úkoly dalších 60

Autoři Dying Light 2 krotí zprávy o 500 hodinách hraní. Hlavní příběh vám zabere 20 hodin, vedlejší úkoly dalších 60

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 1. 2022 12:10

V posledních dnech se nejen mezi recenzenty rozbujela diskuze o údajné časové náročnosti akce Dying Light 2. Vývojáři totiž na svých sociálních sítích oznámili, že kompletní "vyzobání" pokračování parkourové zombie FPS zabere děsivých 500 hodin. Studio pak vtipně dodalo, že za takovou dobu lze zhruba dojít z Varšavy do Madridu.

Reklama

  • Autoři Dying Light 2 upřesňují tvrzení o 500 hodinách nutných k dokončení hry
  • Hlavní příběh zabere 20 hodin, vedlejší úkoly dalších 60 hodin
  • Někteří fanoušci jsou stále nespokojení

Ne vždy je ale více dobře. Zatímco se novináři začínali děsit pořádných předčasů, hráči si začali stěžovat. Většina komunity pochopila, že číslo rozhodně nemluví o základním příběhu a jde opravdu o variantu absolutního vyčerpání všech možností hry, i přes to se ale našla spousta skeptických hráčů, kteří se nad číslem pozastavovali. Techland tak rychle přispěchal s vysvětlením, že jeho vyjádření asi nebylo úplně správně pochopeno. 

Skrze nové stanovisko se tak dozvídáme, že několik stovek hodin by nám skutečně zabral naprosto kompletní průběh hrou – tedy splnění všech úkolů, dohrání všech konců příběhu, prozkoumání všech částí světa, vyslechnutí všech dialogů a získání všech různých sběratelských předmětů. Součástí je tedy zřejmě i několik průchodů hrou. Pokud se ale hráči soustředí čistě na hlavní příběh, skončí s už poměrně standardními dvaceti hodinami čistého času. V případě, že se pak pokusí splnit i veškeré vedlejší úkoly, herní doba se natáhne na slušných 80 hodin. 

Dying Light 2 v tomto případě opět nepřekvapilo a prvním vyjádřením zřejmě chtěli autoři především získat pozornost. Není se čemu divit, hra vychází už za tři týdny, přesněji 2. února na PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4/5 a Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama