Světy World of Tanks a Warships se propojují s Warhammer 40 000. Chystají se eventy, DLC a další
i Zdroj: Tisková zpráva
World of Warships Novinka Světy World of Tanks a Warships se propojují s Warhammer 40 000. Chystají se eventy, DLC a další

Světy World of Tanks a Warships se propojují s Warhammer 40 000. Chystají se eventy, DLC a další

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 5. 2023 18:58

Společnost Wargaming oznámila, že uzavřela partnerství se značkou Warhammer 40 000. V rámci festivalu Warhammer Skulls 2023 tak dojde k propojení světů Warhammeru 40k a multiplayerových akcí World of Tanks a World of Warships. V rámci něho nebudou chybět speciální eventy, bezplatné DLC balíčky a další doplňky.

Reklama

  • World of Tanks a Warships nabízí crossover s Warhammer 40k

Pro World of Tanks se chystá DLC s novým 2D stylem nebo 60% sleva na balíček s prémiovým tankem KV-2 a sedmidenním prémiovým členstvím. Chybět nebude ani balíček Wings of Wrath s exkluzivním velitelem Primaris Tolmeron z legie Blood Angels, třemi dny prémia, pětinásobnými XP a dalšími bonusy. Mobilní World of Tanks Blitz místo toho čekají slevy na různé tematické balíčky s tanky.

Na vlnách oceánů se zase hráči World of Warships dočkají sedmidenního pronájmu lodě Ignis Purgatio VIII. úrovně se sadou kamufláží. Ve dvou dalších balíčcích s 25% slevou najdete unikátní velitele z Warhammeru. Velký návrat zaznamenává ceněný obsah s Grotmazem Smartem, lodí Smasha, Ragnarok a jeho velitelem Arthasem Roqtharem Chladným. Objeví se ve zbrojnici spolu s veškerým obsahem vytvořeným v různých balíčcích s prémiovými kontejnery, veliteli a loděmi, a to buď společně, nebo samostatně,” pokračuje oficiální tisková zpráva.

Xboxoví hráči se navíc ve World of Warships Legends dočkají dvou balíčků s veliteli a kamuflážemi s 50% slevou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama