Super Mario Bros. Wonder je nejrychleji prodávanou hrou s Mariem
i Zdroj: Nintendo
Super Mario Bros. Wonder Novinka Super Mario Bros. Wonder je nejrychleji prodávanou hrou s Mariem

Super Mario Bros. Wonder je nejrychleji prodávanou hrou s Mariem

Dominik Tománek

Dominik Tománek

9. 11. 2023 09:45

Nejnovější Nintendo hra, Super Mario Bros. Wonder, se stala nejprodávanější hrou série Super Mario všech dob - za pouhé dva týdny od uvedení na trh se prodaly miliony kopií.

Reklama

  • Super Mario Bros. Wonder se stala nejrychleji prodávanou hrou s Mariem
  • Nintendo to oznámilo v rámci prezentace finančních výsledků 
  • Hře se povedlo prodat přes 4 miliony kusů za dva týdny

Společnost Nintendo nedávno zveřejnila pololetní finanční zprávu, podle níž celosvětový prodej konzole Nintendo Switch překročil 132 46 milionů kusů. Úspěch slaví i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, které se od jejího vydání letos v květnu prodalo téměř 20 milionu kopií. Teď společnost zveřejnila prezentaci finančních výsledků za druhý kvartál současného fiskálního roku Nintenda. V ní odhalili, že nejnovější díl Super Maria se stal nejrychleji prodávanou hrou spojenou se Super Mariem. Její celosvětový prodej překročil 4,3 milionu kusů za pouhé dva týdny.

Hra tak přeskočila původního rekordmana, kterým byla hra Super Mario Odyssey, u které se během prvních tří dnů prodaly 2 miliony kopií. Nintendo je optimistické i ohledně dalších prodejů, protože podle jejich slov hry s Mariem „mají tendenci se prodávat konzistentně po dlouhou dobu.“ Spoléhají také na Vánoce, které jsou takovou jistotou. 

Paper Mario se vrací. Remake The Thousand-Year Door v příštím roce zamíří na Switch
i Zdroj: Nintendo

Paper Mario se vrací. Remake The Thousand-Year Door v příštím roce zamíří na Switch

Znalci Paper Maria by zřejmě souhlasili, že to nejlepší, co tato série nabízí, skrývá hra s podtitulem The Thousand-Year…

15. 9. 2023 13:30

Wonder je první zbrusu novou hrou ze světa Maria, která se vrací k „side scrollingu“. Nintendo mimojiné uvedlo, že za úspěchem Mario her momentálně stojí i film, který se letos objevil v kinech. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama