Studio stojící za sérií Like a Dragon doufá, že v roce 2024 učiní další velké oznámení
i Zdroj: SEGA / Ryu Ga Gotoku Studio
Like a Dragon: Infinite Wealth Novinka Studio stojící za sérií Like a Dragon doufá, že v roce 2024 učiní další velké oznámení

Studio stojící za sérií Like a Dragon doufá, že v roce 2024 učiní další velké oznámení

David Bernard

David Bernard

31. 12. 2023 12:30

Like a Dragon: Infinite Wealth se nezadržitelně blíží. Masajoši Yokoyama, ředitel vývojářského celku Ryu Ga Gotoku Studio, se během rozhovoru pro japonský magazín Famitsu rozpovídal o plánech na následující rok. Chystá se něco velkého.

Reklama

  • Masajoši Yokoyama promluvil o plánech na příští rok
  • Ryu Ga Gotoku Studio chystá něco velkého
  • Následující rok má být pro tvůrce série Like a Dragon z hlediska evoluce přelomový
  • Like a Dragon: Infinite Wealth vychází za necelý měsíc

Již 26. ledna 2024 vychází pokračování japonské série Like a Dragon (dříve Yakuza), tentokrát s podtitulem Infinite Wealth. Pokud se řadíte mezi fanoušky, jistě se nemůžete dočkat. Masajoši Yokoyama, ředitel vývojářského celku Ryu Ga Gotoku Studio, pod jehož křídly populární kriminální série vzniká, se během rozhovoru pro japonský magazín Famitsu rozpovídal o plánech na následující rok, který osobně označuje jako rok, jenž ukáže další směr vývoje společnosti Ryu Ga Gotoku Studio.

Yokoyama je rád, že Like a Dragon: Infinite Wealth vychází během roku draka a doufá, že studio v roce 2024 učiní další velké oznámení. Z jeho slov je patrné, že prozatím nemůže hovořit o podrobnostech, ale pokud vezmeme v potaz podzimní informaci, která zmiňovala práci na projektech mimo zažitou sérii Like a Dragon, je rozhodně nad čím přemýšlet. Like a Dragon: Infinite Wealth dorazí za necelý měsíc, a to na PC a současnou i minulou generaci herních konzolí.

V Like a Dragon: Infinite Wealth se stanete surfařem, samurajem či uklízečkou
i Zdroj: Ryu Ga Gotoku Studio / Sega

V Like a Dragon: Infinite Wealth se stanete surfařem, samurajem či uklízečkou

Toužili jste jako malí být samurajem nebo surfařem? Like a Dragon: Infinite Wealth vám to umožní. Tvůrci nezapomněli ani na…

18. 11. 2023 16:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama