Místo Pokémonů budete chytat mafiány. Tvůrci Like a Dragon: Infinite Wealth potrvzují nový režim
i Zdroj: Ryu Ga Gotoku Studio
Like a Dragon: Infinite Wealth Novinka Místo Pokémonů budete chytat mafiány. Tvůrci Like a Dragon: Infinite Wealth potrvzují nový režim

Místo Pokémonů budete chytat mafiány. Tvůrci Like a Dragon: Infinite Wealth potrvzují nový režim

Dominik Tománek

Dominik Tománek

29. 12. 2023 12:00

V očekávané Yakuza hře Like a Dragon: Infinite Wealth budou moci hráči rekrutovat nebezpečné jedince. Tvůrci totiž do hry zakomponovali mód Sujimo, který vychází z Pokémonů.

Reklama

  • Sujimoni dostanou vlastní velký režim 
  • V Infinite Wealth se navíc objeví rogue like prvek
  • Na své si přijdou i milovníci Animal Crossing v podobě Dondoko Island

Studio Ryu Ga Gotoku odhalilo, že připravovaná hra Like a Dragon: Infinite Wealth bude obsahovat režim podobný tomu v Pokémonech. Místo roztomilých nestvůrek však budete sbírat ulicemi vychované jedince, tzv. sujimony. Jak to bude fungovat? Ichiban Kasuga, hlavní postava, si bude moci po boji s kriminálníky naverbovat Sujimony. Následně si může sestavit až šestičlenný tým, se kterým se může zúčastnit turnaje pořádaného v Sujimon Stadium. Samozřejmě existují i další způsoby, jak rekrutovat nové Sujimony, například bojováním v časově omezených událostech. Nechybí ani mechanika založená na štěstí v podobě 'gacha' míst. Stejně jako Pokémoni budou mít i Sujimoni různé typy a schopnosti, přičemž Ichiban je bude moci vylepšovat a dokonce evolvovat. Sujimoni se objevili již v Yakuza: Like a Dragon, nyní jim však tvůrci rozhodli věnovat větší prostor.

Infinite Wealth má vyjít 26. ledna 2024. Datum vydání se blíží, a tak není divu, že studio RGG zveřejňuje stále více informací a láká fanoušky. Právě minulý týden tým oznámil, že Infinite Wealth bude obsahovat roguelike prvek v podobě nového dungeonu, který se mění pokaždé, když do něj hráč vstoupí. To je ovšem jen špička ledovce. Vrátí se i takové stálice série jako mahjong a karaoke, a objeví se také zbrusu nový režim, připomínající Animal Crossing, nazvaný Dondoko Island, kde si hráči budou moci upravit celý ostrov a zároveň se spřátelit s místními obyvateli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama