Střílečka Synduality ukazuje dystopický svět s jedovatými dešti a umělou inteligencí Magus
i Zdroj: PlayStation Blog
Novinka Střílečka Synduality ukazuje dystopický svět s jedovatými dešti a umělou inteligencí Magus

Střílečka Synduality ukazuje dystopický svět s jedovatými dešti a umělou inteligencí Magus

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 9. 2022 09:13

Vydavatelství Bandai Namco během streamu State of Play představilo připravovanou dystopickou sci-fi střílečku Synduality. V ní se v roli osamělých lovců odměn vydáte do nebezpečného světa plného mutantů a jedovatých dešťů. Klíčovým prvkem je spolupráce a harmonie s umělou inteligencí Magus.

Reklama

  • Novinka Synduality láká na dystopický svět a souboje v ozbrojených robotech
  • Hráče bude doprovázet umělá inteligence, se kterou se budou postupně seznamovat

Konkrétně se má hra odehrávat v roce 2222, kdy Zemi zpustošily události známé jako Tears of the New Moon. Téměř zlikvidovaná lidská populace se stáhla do ústraní podzemního města Amasia a vytvořila umělou inteligenci Magus, se kterou nyní musí najít společnou řeč. 

Hlavními hrdiny jsou drifteři, lovci odměn pátrající po cenných AO krystalech. Do světa vyrážíte v sedačce Cradle Coffin, ozbrojených dvounohých robotů, které samozřejmě můžete vylepšovat a upravovat dle svých potřeb. Po boku vám ale zároveň bude plachtit přidělená umělá inteligence Magus. Ta má sloužit především jako rádce, ukazovat cestu a upozorňovat na nebezpečí. Se svým doprovodem také můžete vést zajímavé dialogy.

Problémy ale stejně nejefektivněji vyřeší roztočený kulomet nebo salva z raketometu. Kromě zmutovaných nepřátel Enders se můžete vydat zatopit i ostatním hráčům v napínavějším PvPvE režimu.

Hru představuje první trailer. Dalších podrobností se dočkáme v budoucnu, vydání by mělo přijít v příštím roce na PlayStation 5, Xbox Series i PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama