Další do party. Společnost Bandai Namco potvrzuje účast na Gamescomu
i Zdroj: Bandai Namco
Novinka Další do party. Společnost Bandai Namco potvrzuje účast na Gamescomu

Další do party. Společnost Bandai Namco potvrzuje účast na Gamescomu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 7. 2022 11:03

Pořadatelům veletrhu Gamescom přišlo už několik omluvenek od velkých firem herní branže, které se rozhodly letošní ročník vynechat. To ale není případ společnosti Bandai Namco, ta naopak svou přítomnost potvrdila.

Reklama

  • Na Gamescom dorazí i společnost Bandai Namco
  • Ukázat by mohla například Gundam Evolution, One Piece Odyssey, JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R a další tituly

Sony, Nintendo, Take-Two nebo Activision, to je výčet letošních absentérů, přičemž stále není jasné, zda do Kolína nad Rýnem dorazí Microsoft či Electronic Arts. Účast naopak potvrdily firmy THQ Nordic, Koch Media a nedávno také Ubisoft. K nim se nyní přidává Bandai Namco.

Jeden z mála. Ubisoft nakonec oficiálně potvrdil účast na letošním Gamescomu
i Zdroj: Marco Verch / Flickr

Jeden z mála. Ubisoft nakonec oficiálně potvrdil účast na letošním Gamescomu

Francouzský vydavatelský gigant Ubisoft oficiálně potvrdil účast na letošním veletrhu Gamescom v Kolíně nad Rýnem. První…

27. 6. 2022 21:52

Vydavatel se letos postaral o velkou parádu, stál totiž u senzace jménem Elden Ring. V ohni má ale i několik dalších želízek, například first-person střílečku Gundam Evolution, která by měla dorazit ještě letos. To samé platí i pro tahové RPG One Piece Odyssey.

Fanoušci bojovek zase vyhlíží JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R, hra má ostatně vyjít už 2. září. Bez termínu je zatím multiplayerová akce Dragon Ball: The Breakers. Inu, nechme se překvapit.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama