Streamer Let Me Solo Her dohrál Elden Ring, ve kterém byl každý nepřítel proslulá Malenia... bez vylepšení života.
i Zdroj: FromSoftware / Bandai Namco
Kuriozity Elden Ring Novinka Streamer Let Me Solo Her dohrál Elden Ring, ve kterém byl každý nepřítel proslulá Malenia... bez vylepšení života.

Streamer Let Me Solo Her dohrál Elden Ring, ve kterém byl každý nepřítel proslulá Malenia... bez vylepšení života.

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 4. 2023 18:53

O streamerovi s přezdívkou Let Me Solo Her jsme psali už mnohokrát, tentokrát ale zřejmě dosáhl na vůbec nejvyšší možnou metu. Po měsíci snažení totiž dohrál extrémní verzi soulsovky Elden Ring, ve které skrz modifikaci nahradil všechny nepřátele notoricky obtížným bossem Malenia. Aby si navíc práci ještě ztížil, nevylepšoval si atribut Vigor, který postupně zvyšuje životní body hrdiny.

Reklama

  • Let Me Solo Her během deseti hodin prolétl Elden Ringem plným Malenií
  • Nepotřeboval ani jedno vylepšení atributu zvyšujícího život

Celý průchod hrou je pak překvapivě rychlý. I když na Let Me Solo Her číhala Malenia doslova na každém rohu, závěrečné titulky se rozjely po zhruba 10 hodinách. Hráč v ikonickém outfitu omšelých slipů a obřího hrnce na hlavě tak opět dokázal, že v porážení tohoto konkrétního bosse prostě nemá konkurenci.

Faktem je, že s modifikací nahrazující všechny nepřátele za Malenia už Elden Ring dohráli i jiní streameři s lepšími časy, nikdy se ale nezřekli vylepšení maximálního života.

V rámci průchodu samozřejmě nebylo nutné zlikvidovat úplně všechny nepřátele. Naopak je moudré se v maximální možné míře vyhýbat jakýmkoliv střetům. Některé případy ale samozřejmě souboj vyžadují. Taková střetnutí jsou pak i díky nízké zásobě života a vysoké odolnosti a hbitosti nepřítele doslova nervydrásající klání. Přesvědčit se o tom můžete sami v sérii záznamů na YouTube.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama