Streamer dohrál Elden Ring s pětinásobkem nepřátel. Včetně bossů
i Zdroj: Bandai Namco / FromSoftware
Elden Ring Novinka Streamer dohrál Elden Ring s pětinásobkem nepřátel. Včetně bossů

Streamer dohrál Elden Ring s pětinásobkem nepřátel. Včetně bossů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 12. 2022 16:35

Kolem her studia FromSoftware tradičně vzniká početná komunita fanoušků, kteří si už tak vysoce náročný zážitek upravují k obrazu svému a snaží se překonávat své vlastní možnosti. V minulosti jsme informovali o hráčích používající kuriózní periferie, nyní nás zajímá streamer Ainrun, který dohrál Elden Ring s pětinásobkem nepřátel.

Reklama

  • Streamer Ainrun udolal Elden Ring s modifikací, která zpětinásobila všechny nepřátele
  • Čekalo na něj tedy vždy pět bossů
  • Průchod mu trval 85 hodin

Výzvu vymyslel sám a spočívala jednoduše v tom, že se každý nepřítel a každé stvoření ve hře objevilo celkem pětkrát. V klasickém světě to znamená, že jsou cesty obsypány výrazně vyšším množstvím nepřátel, ta pravá zábava ale začíná při bossfightech, kde na streamera pochopitelně čekalo celkem pět kopií jednoho obtížného nepřítele, které na něj zaútočily v jeden moment.

Asi není třeba dodávat, že na podobné radovánky nejsou nepřátelé ani hra jako taková designována, souboje s nejobtížnějšími bossy se tedy změnily ve vyložené peklo. Na záběrech výše je například vidět, jak Ainrun vede velmi nerovný souboj s celou smečkou nechvalně proslulých Malenií. 

I tak se ale streamer ukázal pořádnou porci schopností. I když má řada hráčů problém hru dotáhnout za normálních okolností a průchod jim může zabrat i stovku hodin, Ainrur pětinásobně obydlenější Lands Between díky pečlivě připravené taktice a výborným reflexům vybílil za zhruba 85 hodin.

Těsně po dohrání označil zážitek za “to nejhorší, co jsem v životě udělal, a to jsem 10 let hrál Dotu 2”.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama