Recenze God of War Ragnarök ze světa i Česka jsou nadšené. Lepší hodnocení má letos jen Elden Ring
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
God of War Ragnarök Novinka Recenze God of War Ragnarök ze světa i Česka jsou nadšené. Lepší hodnocení má letos jen Elden Ring

Recenze God of War Ragnarök ze světa i Česka jsou nadšené. Lepší hodnocení má letos jen Elden Ring

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 11. 2022 14:20

Včera v 17:00 padlo embargo na recenze očekávaného pokračování série God of War s podtitulem Ragnarök. V naší recenzi jsme výjimečně sáhli po absolutní známce, protože jde o skutečně fantastickou záležitost, a rozhodně jsme nebyli sami. Na agregátoru hodnocení Metacritic si hra drží celkové skóre 94 od 117 magazínů. Lepší je na PlayStationu 5 letos jen Elden Ring.

Reklama

  • Metaskóre God of War Ragnarök se drží na 94 bodech
  • Lepší je na PS5 za letošek jen Elden Ring s 96
  • Obecně se hodnotí velmi vysokými známkami, negativní není nikdo

Maximální hodnocení udělila celá řada kritiků včetně hlavního amerického i různých jazykových mutací magazínu IGN. “God of War Ragnarok je mocným úspěchem stanovujícím nový standard, ve srovnání s nímž působí většina konkurence jako smrtelníci,” pohrál si s motivy božství recenzenzent Simon Cardy.

Recenze - God of War Ragnarök je fenomenální epos posouvající hranice
i Zdroj: Tadeáš Pepř / Hrej.cz

Recenze - God of War Ragnarök je fenomenální epos posouvající hranice

3. 11. 2022 17:00
15

Po čtyřech letech se vrací bůh války Kratos a jeho syn Atreus, aby ukončili své putování severskou mytologií. Jde o stejnou…

Ostatně k desítce nebo stovce sáhly z globálně známých i magazíny Game Rant, VG247, VGC, GamingBolt, PushSquare nebo Siliconera. Na internetu se zatím neobjevilo žádné hodnocení spadající do kategorie “smíšené”, nemluvě o negativních. Vůbec nejpřísnější je hrstka osmiček a osmdesátek. Kritika se obvykle snáší na to, že větší rozměry hry a nabídka obsahu nejsou nutně ku prospěchu věci, a že Ragnarök nabízí jen málo změn.

To je také jeden z mála bodů kritiky, které se objevují v českých recenzích. K nejvyššímu hodnocení stejně jako my sáhly i magazíny Zing a Doupě. Weby Vortex, Games.cz nebo Bonusweb byly nadšené o chlup méně a hodnotily číslem 9 (nebo 90). Někde mezi jsou pak kolegové ze slovenského Sectoru, kteří zvolili hodnocení 95.

Vy se o kvalitách hry budete moct na vlastní kůži přesvědčit 9. listopadu, tedy ve středu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama