State of Play zaměřené na Ragnarok je prý ještě daleko, na podrobnosti si počkáme
i Zdroj: PlayStation
God of War Ragnarök Novinka State of Play zaměřené na Ragnarok je prý ještě daleko, na podrobnosti si počkáme

State of Play zaměřené na Ragnarok je prý ještě daleko, na podrobnosti si počkáme

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 5. 2022 11:10

Studio Sony Santa Monica dokončuje svůj klíčový projekt God of War Ragnarok, kterým chce navázat na obrovský úspěch prvního dílu. Hráči mají logicky velká očekávání a touží po každé podrobnosti, včetně té nejzásadnější informace, oficiálním datu vydání. Na to všechno si ale zřejmě ještě nějaký ten týden počkáme.

Reklama

  • Dle respektovaného uživatele Resetera je State of Play věnovaný novému God of War daleko
  • Napodobí Sony posloupnost loňského roku?

Na fóru Resetera se rozhořela diskuze nad možným konáním další epizody streamů State of Play, na kterých se společnost PlayStation pravidelně podrobně věnuje svým chystaným titulům. Obecně se očekává, že brzy proběhne jeden věnovaný právě novému God of War, kde Sony mimojiné konečně nabídne oficiální datum vydání. Uživatelé spekulují nad tím, že bychom se mohli dočkat už na konci května, jeden z nich s přezdívkou ashhong nicméně tvrdí, že to ještě bude nějaký ten pátek trvat.

Ashhong má přitom dobrou reputaci.

Pravděpodobněji se tak jeví teorie, že PlayStation zhruba napodobí svou loňskou metodu. Tehdy v červenci, v rámci dozvuků E3, které se oficiálně už několik let neúčastní, přinesl State of Play věnovaný Deathloopu a dalším menším hrám. V září pak proběhla tradiční velká show PlayStation Showcase, během které společnost zavalila hráče novinkami a oznámeními.

Preview God of War Ragnarök - všechno, co víme o další výpravě za severskými bohy
i Zdroj: Hrej.cz

Preview God of War Ragnarök - všechno, co víme o další výpravě za severskými bohy

O čem bude nový God of War Ragnarök? Budeme zase sekat hlavy valkýrám? Dáme si korbel lahodné medoviny s dospívajícím synkem…

2. 5. 2022 14:00

Že by se letos kalendář nesl v podobném duchu? Oznámení data vydání a větší porce gameplayů z Ragnarok bychom se mohli dočkat někdy na začátku léta, a ještě jednou se připomene těsně před vydáním v podzimní nebo na začátku zimní sezóny. Úplně vyloučeno ale samozřejmě není ani to, že nás v Santa Monica důkladně překvapí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama