StarCraft 2 oslaví 10 let od vydání patchem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka StarCraft 2 oslaví 10 let od vydání patchem

StarCraft 2 oslaví 10 let od vydání patchem

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 7. 2020 11:57 1
Reklama

Deset let uplynulo od doby, co Blizzard vydal StarCraft 2. Jde o jednu z mála her, která se i tolik let po svém vydání aktivně hraje – to je zapříčiněno zejména tím, že okolo hry je vybudována velká esportová scéna, která hru udržuje stále naživu, a stejně tak nutí vývojáře se o ní neustále starat.

Právě s výročím desíti let od vydání tak Blizzard oznamuje, že si pro StarCraft 2 vývojáři připravili velký patch. Dokonce má jít o největší patch, který do hry kdy přišel, a přinese novinky ve formě spousty achievementů, talentů pro co-op commandery a upgrade pro map editor.

Každá mise ve hře včetně balíčku misí z Nova Covert Ops má dostat nové achievementy, což by mělo přimět hráče k odehrání celého příběhu od znova a popřípadě najít nové cesty k jeho splnění. Pokud všechny achievementy splníte, dostanete nového announcera.

Dočkáme se i několika malých změn v rámci gameplaye, Blizzard kromě toho chce vydat několik krátkých příběhových videí zasazených v Koprulu Section, a to pro každou rasu ze hry. Map Editor se pak dočkal opravdu obsáhlé proměny. Celé patch notes 5.0 si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama