Společnost Konami zapomněla obnovit doménu silenthill.com, vtipálek ji koupil a tvůrce popichuje
i Zdroj: Hrej.cz
Silent Hill 3 Novinka Společnost Konami zapomněla obnovit doménu silenthill.com, vtipálek ji koupil a tvůrce popichuje

Společnost Konami zapomněla obnovit doménu silenthill.com, vtipálek ji koupil a tvůrce popichuje

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 2. 2022 13:24 2

Kultovní hororová série Silent Hill před léty ulehla ke spánku a z něj se zřejmě ještě nějaký ten rok neprobudí. Vydavatelství Konami se evidentně o odkaz značky příliš nestará, už podruhé za posledních několik let totiž například zapomnělo obnovit vlastnictví domény silenthill.com. Tentokrát se navíc hned našel kupce, který adresu úsměvně využil.

Reklama

  • Doména silenthill.com padla do ruky neznámému kupci
  • Vtipálek na ní umístil snímek tweetu Masahira Ita
  • Konami už zřejmě značka moc nezajímá

Při kliknutí na adresu silenthill.com se tak dostanete na jednoduchou stránku se skutečným tweetem designéra Masahira Ita, který touží po tom, aby „nikdy nevytvořil za****ého Pyramid Heada“. Proč umělec lituje stvoření protivníka ikonického pro značku Silent Hill nijak nespecifikoval. Fanoušci ale spekulují, že se mu nelíbí, jak moc vydavatelství využívá stvoření s pyramidou místo hlavy, ačkoliv byl velmi pečlivě a konkrétně designován pro příběh druhého dílu.

Web PCGamer připomíná, že Konami už jednou podobným způsobem doménu téměř ztratilo. Konkrétně se tak stalo v prosinci roku 2019, kdy se objevila v seznamu dostupných domén za necelých 10 tisíc dolarů (v přepočtu zhruba 220 tisíc korun). Tehdy ale vydavatelství stihlo zareagovat a doménu udrželo.

Ačkoliv se v minulosti opakovaně objevovaly spekulace o možném návratu série, v taková varianta krajně nepravděpodobná. Fanoušky hororů může těšit alespoň to, že tvůrce prvního dílu Keiičiro Tojama a skladatel soundtracků Akira Jamaoka pracují na znepokojivém hororu Slitterhead.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama