Spekulace o novém díle Fable
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace o novém díle Fable

Spekulace o novém díle Fable

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 6. 2019 09:39
Reklama

V minulých týdnech jsme se dočkali několika dohadů o tom, že Microsoft se letos rozhodl znovu oživit sérii Fable. Na redditu se dnes objevily o něco obsáhlejší spekulace, které hovoří o tom, jak by hra měla přibližně vypadat a o čem by měl být její příběh.

Příspěvek na redditu hovoří o tom, že svět bude kompletně otevřený a budeme ho moct prozkoumat jak z první, tak třetí osoby. Hra má také obsahovat velmi propracované tvoření charakteru a multiplayer. Naopak prý budou chybět střelné zbraně. Vše by mělo běžet na Unreal Enginu.

Další informací je to, že hráč bude moct postavit celá města, která se ihned zapojí do hlavního příběhu hry. Ten ale budou moct hráči ignorovat. Na povrch se dostal také potencionální popis příběhu. „Albion a Aurora zmizeli. The Spire se přestavěla a nyní jí používá bláznivý král pro své přání, aby na planetu dopadl asteroid. A přál si, aby se tak stalo i v budoucnu. Vašim úkolem je tuto destrukci zastavit. Theresa a Heroes guilda jsou zachovány na jiné planetě. Ve hře se budeme setkávat s cestováním v čase. Jack of Blades se vrátí.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama