Soutěžte s námi o skvělá sluchátka Logitech G Pro X
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Soutěžte s námi o skvělá sluchátka Logitech G Pro X

Soutěžte s námi o skvělá sluchátka Logitech G Pro X

Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík

Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík

8. 7. 2021 11:35

Pořádný zvuk a pořádný mikrofon. To jsou základní aspekty headsetu, se kterým se při hraní neztratíte. Aleš Tihlařík při recenzování sluchátek Logitech G Pro X zjistil, že právě ony patří k těm nejlepším a chyby hledal jen velmi obtížně. Recenzovaný kousek navíc neskončí v jeho brlohu, zamíří k někomu z vás (samozřejmě patřičně očištěný a vydezinfikovaný). Pojďte s námi soutěžit!

Reklama

Ještě připomínáme, že soutěžíme o sluchátka Logitech G Pro X s kovovou konstrukcí a odjímatelným mikrofonem, které se vyznačují především solidním zpracováním, decentním designem, vyváženým zvukem a kvalitní externí zvukovou kartou, která rozhodně není běžným vybavením herních headsetů. Udělá radost třeba hráčům, kteří si potrpí na kvalitu, ale nechtějí při hraní vypadat jako rozsvícený vánoční stromeček.

Soutěžní otázka je velmi jednoduchá. Zajímá nás, jaká dvě plyšová zvířata v rámci Alešova recenzování vyzkoušela, zda jim sluchátka padnou (nepadnou). Napovíme, že je nutné zapátrat v galerii článku. Správné odpovědi posílejte na adresu redakce@hrej.cz s předmětem SOUTĚŽ do příštího pátku (16. července). Vítěze pak kontaktujeme a cenu zašleme.

Přejeme vám hodně štěstí!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama