Sony ukazuje hry, které vyjdou během letošního roku. Nechybí ani Silent Hill či Metal Gear Solid
i Zdroj: Bloober Team / Konami
Silent Hill 2 (Remake) Novinka Sony ukazuje hry, které vyjdou během letošního roku. Nechybí ani Silent Hill či Metal Gear Solid

Sony ukazuje hry, které vyjdou během letošního roku. Nechybí ani Silent Hill či Metal Gear Solid

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 1. 2024 09:09 1

Společnost Sony přináší výhled na letošní rok. Některé tituly byly doposud s otazníkem, ukázka však slibuje, že s nimi letos skutečně můžeme počítat.

Reklama

  • Ukázka potvrzuje, že letos vyjde Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
  • To samé platí pro Silent Hill 2
  • Vývoj remaku od Bloober Teamu je podle insidera prakticky dokončen

Loňský rok byl z pohledu hráče velmi plodný, těžko se bude překonávat. Také na letošek se ale chystá celá řada titulů, které rozhodně stojí za pozornost. Právě na ně nyní upozorňuje video od Sony.

Ukázka zmiňuje několik her, s nimiž pro letošní rok již nějakou dobu počítáme, jde například o Like a Dragon: Infinite Wealth, Final Fantasy 7: Rebirth, Dragon’s Dogma 2 či The Last of Us Part 2 Remastered. Ovšem Metal Gear Solid Delta: Snake Eater byl doposud s otazníkem.

Hra byla oznámena teprve loni v květnu, první gameplay ukázka následovala koncem října. Nyní se zdá, že k setkání s šikovným zabijákem dojde relativně brzy.

Spekulace zmiňují remake Metal Gear Solid z roku 1998
i Zdroj: Konami

Spekulace zmiňují remake Metal Gear Solid z roku 1998

Společnost Konami údajně již několik posledních let pracuje na plnohodnotném remaku povedené stealthové akce.

2. 1. 2024 10:45

No a pak je třeba zmínit Silent Hill 2, remake, na němž pracuje polský Bloober Team. „Jménem našeho vývojářského týmu bychom rádi objasnili, že produkce probíhá hladce a v souladu s naším harmonogramem,” oznámili autoři koncem listopadu, ani tehdy se nicméně nevyjádřili k termínu vydání. Na základě ukázky se ale dá předpokládat, že k oznámení dojde velmi brzy.

V této souvislosti se sluší poukázat na zprávu, kterou včera publikoval Dusk Golem. Insider si všiml nedávného oznámení na oficiálních stránkách studia ohledně nového projektu, jenž bude využívat Unreal Engine 5. S ním se pojí i nově otevřené pracovní pozice. Vzhledem k těmto informacím předpokládá, že už je vývoj Silent Hill 2 prakticky dokončen.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama