Sony odhalila lednovou nabídku PS Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony odhalila lednovou nabídku PS Plus

Sony odhalila lednovou nabídku PS Plus

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 12. 2020 09:12 3
Reklama

I přes nepříznivou epidemiologickou situaci byl letošní rok byl po herní stránce poměrně bohatý. Nezbývá než doufat, že to samé bude platit i pro následujících dvanáct měsíců. Majitelé konzolí od Sony mohou do roku 2021 odstartovat s plnou parádou díky službě PS Plus.

Sony totiž už odtajnila tituly, které budou součástí lednové nabídky. Dvě hry si mohou vyzvednou hráči na PS4, jedna navíc je pak připravena pro PS5. Co konkrétně se v balíčku nachází? V první řadě jde o Shadow of the Tomb Raider z produkce Eidos Montreal. Akční adventura vyšla teprve dva roky nazpět. Lara Croft vyrazí na túru skrz džungli Amazonie, kde se bude muset vypořádat s příslušníky polovojenské organizace Trinity a odvrátit hrozící apokalypsu.

Sony odhalila lednovou nabídku PS Plus
i Zdroj: Hrej.cz

Druhým titulem je Greedfall. Historicky laděné fantasy RPG, které se odehrává v kulisách sedmnáctého století. Francouzské studio Spiders neváhalo smíchat kolonialismus s trochou magie. Hráč se chopí role velvyslance, s nímž odcestuje na průzkum ostrova Teer Fradee, kde musí najít lék na zákeřnou nemoc.

Třetím do party je letošní Maneater. Akční RPG sleduje život malého žraloka, který se snaží prokousat na vrchol potravního řetězce. Jak už bylo řečeno, ShaRkPG si mohou vyzvednout pouze hráči na PS5. Nabídka platí od 5. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama