Sony neplánuje koupit CD Projekt Red, šířící se spekulace jsou zřejmě smyšlené
i Zdroj: CD Projekt RED
Novinka Sony neplánuje koupit CD Projekt Red, šířící se spekulace jsou zřejmě smyšlené

Sony neplánuje koupit CD Projekt Red, šířící se spekulace jsou zřejmě smyšlené

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 5. 2023 16:42 1

Během víkendu se internetem začala šířit spekulace o tom, že by společnost Sony měla údajně jednat o koupi polského studia CD Projekt. Objevovala se společně s náznakem, že by mělo vznikat pokračování Days Gone. Zástupci polské firmy to ale důrazně popřeli.

Reklama

  • Zástupkyně CD Projektu popřela, že by firma jednala o akvizici se Sony

Za spekulacemi stál známý leaker série Destiny. Ani jedna z informací ale prokazatelně není pravdivá. Na spekulaci reagoval skepticky uživatel twitteru s přezdívkou LastKnownMeal a upozornil na to, že se zmínky o koupi CD Projektu objevují velmi často. PR zástupkyně CD Projektu Ola Sondej v reakci na to potvrdila, že firma o ničem podobném se Sony nejedná a že jde o nesmysl.

Důkazem jsou také akcie CD Projektu, které se v poslední době nijak neměnily. V případě Days Gone zase magazín PushSquare vypichuje oznámení vývoje úplně nové značky. Zombie akce tedy zůstává u ledu a druhý díl v oregonském studiu Bend nevzniká. Místo toho tvůrci slibují žhavou novinku, která by měla být zatím nejlepší hrou studia. Inu, vyvinout zatím nejlepší hru by měli herní vývojáři chtít vždy. Nebo snad ne?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama