PlayStation Showcase proběhne 24. května. Nabídne hodinku novinek od Sony
i Zdroj: Insomniac Games / Sony Interactive Entertainment
Novinka PlayStation Showcase proběhne 24. května. Nabídne hodinku novinek od Sony

PlayStation Showcase proběhne 24. května. Nabídne hodinku novinek od Sony

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 5. 2023 16:25

Společnost PlayStation potvrdila termín konání akce PlayStation Showcase. Ta nakonec proběhne 24. května od 22:00 našeho středoevropského času. Měla by trvat něco málo přes hodinu a představit chystané novinky pro konzole PlayStation 5 i PlayStation VR2.

Reklama

  • Očekávaný showcase novinek od PlayStation proběhne 24: května v 22:00
  • Bude mít přes hodinu

Žádných konkrétnějších informací o obsahu akce jsme se nedočkali. Je víceméně realistické očekávat podrobnější pohled na chystaný druhý díl Marvel’s Spider-Man. Mluví se také o připravovaném multiplayerovým spin-offu série The Last of Us a na letošek se chystá také akce Stellar Blade. Mezi další déle oznámené hry patří VR exkluzivita Firewall Ultra.

Teoreticky by mohly přijít i první záběry z Marvel’s Wolverine. Ten je ale podle všeho poměrně daleko a na řadu přijde až po Spider-Manovi. Chystá se také Rise of the Ronin. Oznámení láká i na premiérová odhalení nových her a tituly třetích stran.

Komunitu na sociálních sítích zaujalo použití slova “spellbinding” v oficiální zprávě. To by mohlo odkazovat na nějaký konkrétní titul. Už v minulosti se spekulovalo o tom, že chystaný další projekt studia FromSoftware po mecha akci Armored Core VI bude magická soulsovka Spellbound. Neexistuje pro to žádný relevantní důkaz.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama