Sniper Elite 4 a Shadow of the Tomb Raider obdržely next-gen patch
i Zdroj: Hrej.cz
Sniper Elite 4 Novinka Sniper Elite 4 a Shadow of the Tomb Raider obdržely next-gen patch

Sniper Elite 4 a Shadow of the Tomb Raider obdržely next-gen patch

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 7. 2021 09:35

Péče o tituly předchozí generace pokračuje. Z nejnovějších balíčku se zkrášlení pro PlayStation 5 a Xbox Series dočkává hned dvojice nejmladších zástupců své série. Řeč je o třetím dílu rebootované trilogie Lary Croft a dosud posledním pokusu o zneškodnění nacistického odporu ve Sniper Elite 4.

Reklama

  • Sniper Elite 4 a Shadow of the Tomb Raider nabízejí patch pro PS5 a Xbox Series
  • Obě hry obsahují nově režim 4K/60 FPS

Ať už hovoříme o posledním dítku Eidos Montreal a Crystal Dynamics nebo odstřelovačském dobrodružství studia Rebellion, v obou případech je technická stránka updatu defacto identická. Mimo rychlejšího načítání, které je u aktuálních konzolí nyní už téměř samozřejmostí, dostanou hráči bezplatný přístup k novému režimu 4K/60 FPS, dávajíc dále vyniknout grafice i plynulosti.  

Konkrétně u Shadow of the Tomb Raider dochází přidáním režimu ke skloubení obou starších nastavení, nabízejících 60 snímků ve Full HD a 30 snímků ve 4K. U Sniper Elite 4 jde na druhou stranu o první příležitost, jak si jej ve 4K na konzoli užít. Dosavadní podpora se totiž omezila pouze na 1080p/60 FPS pro PS4 Pro, zatímco mladší a výkonnější Xbox One X se musel bez jakéhokoli vylepšení obejít v 1080p/30 FPS.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama