Slovenský Way of the Hunter ukazuje gameplay záběry, na lov se vydáme už za pár týdnů
i Zdroj: THQNordic
Novinka Slovenský Way of the Hunter ukazuje gameplay záběry, na lov se vydáme už za pár týdnů

Slovenský Way of the Hunter ukazuje gameplay záběry, na lov se vydáme už za pár týdnů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 7. 2022 13:15

Slovenské studio Nine Rocks Games, které vzniklo pod hlavičkou THQ Nordic, už nějakou dobu pracuje na lovecké hře Way of the Hunter. Hra se prezentovala především skrze pohledné trailery soustředěné na přírodu, nyní se ale konečně dočkáváme prvních čistokrevných gameplay záběrů.

Reklama

  • Nine Rocks Games a THQ Nordic zveřejňují gameplay záběry z Way of the Hunter
  • Video představuje lov od začátku do konce
  • Hra vyjde 16. srpna

A musíme říct, že hra vypadá opravdu dobře. Video se soustředí na lov od začátku do konce, nejdříve se tak musíme po přírodní rezervaci dopravit naším autem. Následuje stopování kořisti , k čemuž slouží hned několik herních mechanismů ukazující nejen šlápoty, ale také zvuk. 

Jakmile si vyhlédneme naší oběť, nastává čas na to hlavní. Vytáhnout pušku, zadržet dech, vystřelit. Pokud se nám zásah nepovede na okamžité zabití, musíme ještě následovat krvavé stopy až ke skonanému zvířeti. Po jeho „claimnutí“ se ukáže poměrně komplexní statistika o vzdálenosti i samotném zásahu. Zvíře si pak můžeme vystavit v naší chalupě.

Fanoušci jsou zatím ze hry nadšení a doufají, že oproti jiným zástupcům v tomto žánru dopadne vydání dobře. To se dozvíme už za pár týdnu, Way of the Hunter se na pulty obchodů dostane 16. srpna pro PC, Xbox Series a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama