Six Days in Fallujah ukazuje gameplay
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Six Days in Fallujah ukazuje gameplay

Six Days in Fallujah ukazuje gameplay

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 3. 2021 10:25

Není to tak dávno, kdy se v herním průmyslu horlivě diskutovalo o kontroverzním titulu Six Days in Fallujah, který ztvárňuje události druhé bitvy o Fallúdžu. Dnes ale ponecháme politiku stranou, jelikož hráči dostávají vůbec první pohled na záběry přímo ze hry.

Reklama

Ty vydává studio Victura a Highwire Games společně s magazínem IGN, přičemž se nejedná o úplně klasický gameplay. Six Days in Fallujah chce přinést autentický zážitek z války a do videa jsou zakomponovaní i vojáci, kteří se války o Fallúdžu skutečně účastnili.

Video tak poukazuje například na fatal funnel, tedy situaci, kdy máte vkročit do místnosti přes zavřené dveře, ale netušíte, co je za nimi. Na to se chce Six Days soustředit a slibuje procedurálně generované nejen místnosti, ale také celé město. „Stejně jako ve skutečném boji nebudete nikdy vědět, co očekávat,“ tvrdí video.

Mimo to se ale zatím Fallujah zdá jako průměrná střílečka. Hodnotit ale můžeme až po tom, co si hru zahrajeme. Six Days in Fallujah má vyjít letos na PC a konzole.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama