Balíček her na pomoc Palestině už vybral více než půl milionu dolarů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Balíček her na pomoc Palestině už vybral více než půl milionu dolarů

Balíček her na pomoc Palestině už vybral více než půl milionu dolarů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 6. 2021 12:10

Platforma Itch.io od minulého týdne nabízí balíček Indie bundle for Palestinian Aid, který obsahuje více než tisíc nezávislých titulů za příjemnou cenu pěti dolarů (plus dobrovolný příspěvek). Klíčový je ten fakt, že výtěžek putuje na účet Úřadu OSN pro palestinské uprchlíky na Blízkém východě, který pomáhá civilistům v oblasti konfliktem postiženého území Palestiny. Hráči už na pomoc přispěli více než půl milionem dolarů (v přepočtu zhruba 10,5 milionu českých korun).

Reklama

  • Bundle nezávislých titulů na Itch.io na pomoc Palestincům vybral už 500 tisíc dolarů
  • Součástí je i titul, který se konfliktem z pohledu palestinské civilistky zabývá
  • Sbírka končí v pátek

Do akce se zapojilo více než 50 tisíc přispěvatelů, ten nejštědřejší pak do OSN poslal více než 1000 dolarů. Páteří balíčku je titul Liyla and the Shadows of War palestinského herního vývojáře a designéra Rasheeda Abueideha. Ten vypráví příběh mladé dívky, která prožívá raketové útoky na Gazu. Dalších více než tisíc nezávislých titulů, nástrojů, komiksů, knih nebo soundtracků pak do balíčku věnovali další vývojáři a podporovatelé.

Právě půl milionu dolarů bylo původním cílem sbírky, nyní se tento cíl zdvojnásobil na rovný milion. Nabídka končí v pátek, v případě zájmu tedy stále máte možnost přispět a získat obří balík zajímavých nezávislých titulů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama