Silent Hills se mohly podobat The Last of Us
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Silent Hills se mohly podobat The Last of Us

Silent Hills se mohly podobat The Last of Us

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 10. 2015 14:48 8
Reklama

Guillermo del Toro, který spolu s Kodžimou pracoval na zrušeném pokračování populárního survival hororu, naznačil, že některé prvky v novém Silent Hillu byly podobné jako v The Last of Us.

Slavný mexický režisér, který má na kontě filmy jako Hellboy, Faunův labyrint a podílel se i na scénáři trilogie Hobit, se nechal slyšet, že mnohé nápady, které s Kodžimou pro svůj společný projekt měli, bychom nyní našli v survival hororu od Naughty Dog. A díky tomu věří, že měli namířeno správným směrem, protože The Last of Us se jednoznačně trefil hráčům do vkusu. Jejich vize tak měla být správná.

V rozhovoru pro hororový web Bloody Disgusting del Toro vyjádřil přesvědčení, že jejich hra by byla pozoruhodná. The Last of Us prý není jediný titul, v němž dnes vidí prvky, které měli autoři připravené pro Silent Hills. Což samozřejmě neznamená, že by tvůrčí dvojici někdo o jejich nápady připravil, jako spíš, že časem napadlo totéž i někoho dalšího. A idea tedy byla zřejmě skutečná dobrá.

Znovu také del Toro řekl, že zrušení hry ze strany Konami podle něj nedávalo žádný smysl a je škoda, že z projektu sešlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama