Shrnutí 3. dne play-off The International 10
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shrnutí 3. dne play-off The International 10

Shrnutí 3. dne play-off The International 10

Komerční sdělení
15. 10. 2021 00:41

Jak dopadl třetí den vyřazovací fáze The international 10?

Reklama

 Alliance

Korejská organizace T1 vstoupila do utkání s Alliance jako jasný favorit a bylo to vidět na sebevědomých draftech a akčním herním stylu. V obou hrách dominovali core hráči 23savage a Karl, kteří způsobovali se svými hrdiny na mapě neskutečný chaos, na který Alliance neznali odpověď. Celá Bo3 série trvala jen něco přes hodinu, přičemž evropský tým nebyl ve vedení ani na chvíli. T1 si došli s přehledem pro zasloužené vítězství 2:0 a vyřadili Alliance z turnaje.

Vici Gaming vs. Evil Geniuses

Evil Geniuses předvedli naprosto perfektní strategii a spolupráci v první hře, kde obehráli Vici Gaming na všech frontách. O vítězství se postaral především midlaner Abed se svým Ember Spiritem, který neustále společně se supporty lovil nepřátelské hrdiny po celé mapě. Druhá hra byla patrně nejvyrovnanější a nejnapínavější ze všech dosavadních her na turnaji. Ve více než padesátiminutové bitvě se přelévalo vedení z jedné strany na druhou vždy po několika minutách a vítězství Číňanům takřka spadlo do klína neuváženým pohybem Arteezyho z EG, jenž se nechal zabít a neměl možnost vykoupení. Na třetí mapě bylo vidět, že EG nemají zrovna dobrou náladu, z čehož pramenilo množství chyb, které VG trestali. Ani pořádně nafarmený Troll Warlord nezachránil naděje EG na zisk Aegisu a jeden z hlavních favoritů byl vyřazen.

Invictus Gaming vs. Secret

Týmu Secret se letos přes rok moc nedařilo, zato na The Internatioanl válí. Po výhře nad OG je vyzvali čínští šampioni singapurského Majoru Invictus Gaming, jimž se podařilo naprosto ovládnout skupinu A. Secret si s nimi však poradili bez nejmenších obtíží. V první hře byl nezastavitelný midlaner Nisha se svou Templar Assasin, jenž zakončil hru s parádním skóre 14/0/11. I druhá mapa vyšla týmu Secret, trvala akorát o něco déle. Proti perfektně zahranému Lifestealerovi neměli IG šanci cokoli udělat, a tak sérii raději vzdali.

PSG.LGD vs. Virtus.Pro

Na závěr dne byla naplánována série mezi nejlepším týmem světa PSG.LGD a nadějnými ruskými hvězdami Virtus.Pro. Ačkoli VP předváděli v turnaji famózní výkony zejména ve skupinové fázi, proti PSG.LGD ani jedna z jejich strategií nefungovala. Číňané je na obou mapách obehráli prakticky v každém aspektu hry a ukázali, že jsou horkými favority na zisk Aegisu. VP tedy padají do lower bracketu, kde se střetnou s vítězem série OG vs. Spirit.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama