Session: Skate Sim vyjde na Nintendo Switch a přinese nový obsah
i Zdroj: Nacon / Steam
Session Novinka Session: Skate Sim vyjde na Nintendo Switch a přinese nový obsah

Session: Skate Sim vyjde na Nintendo Switch a přinese nový obsah

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 2. 2023 14:23

Skejťácký “simulátor” Session: Skate Sim nedávno plně vyšel na velkých konzolích a počítačích, v březnu se pak podívá i na Nintendo Switch. Autoři ze studia Crea-ture kromě toho pracují na obsahových rozšířeních, které by měly hru posunout na vyšší úrovně.

Reklama

  • Session: Skate Sim vyjde 16. března na Switchi
  • Prochází dalším vývojem, autoři pracují na vylepšeních

O Session: Skate Sim jsme psali v prvních dojmech z předběžného přístupu a chvíli jsme hráli i plnou verzi, nakonec na ní ale během nabitého konce roku 2022 nezbyl prostor. Hodnocení hráčů na Steamu je ale převážně pozitivní, a tvůrci neustále pracují na zlepšeních. Mezi první větší změny patří přepracovaný úvod hry s pochopitelnějším a přístupnějším tutorialem. Session totiž sází na poměrně nekompromisní přístup ke skateboardingu, a pochopení základních principů ovládání prkna a pohybů nohou je naprosto klíčové. Do budoucna se pak chystá nový obsah v podobě mapy, vybavení a misí.

Verze pro Switch samozřejmě musí přinést některé změny v ovládacím rozhraní. Kapesní konzole totiž nemá třeba analogovou odezvu spouští, které jsou v ostatních verzích využívány pro zatáčení. Tvůrci slibují, že bude i na konzoli od Nintenda hra perfektně ovladatelná a responzivní.

Na vlastní kůži se o tom přesvědčíme už 16. března, kdy hra na platformě vyjde i v Evropě a zbytku světa. Hráči ve Spojených státech se jí dočkají o týden dříve.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama