Session Novinka Session opustí early access koncem září. Autentická jízda na skatu po letech zavítá i na PlayStation

Session opustí early access koncem září. Autentická jízda na skatu po letech zavítá i na PlayStation

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 6. 2022 16:10

O realistickém pojetí skateboardingu jste si mohli v dojmech Tadeáše přečíst už dříve. Předběžný přístup provázející hru od září 2019, samozřejmě přinesl i jisté ústupky, zejména pak technické. Nyní je však známo, že se plné verze dočkáme už za pár měsíců. Řada ústupků by tak měla být vyřešena a celá hra o něco více odladěná.

Reklama

  • Plná verze autentického skateboardingu Session: Skate Sim vyjde 22. září
  • Kromě majitelů PC a Xboxu se hra objeví i na PlayStationu, kde pro early access dosud nebyla k dispozici

Vývojáři ze studia Crea-ture oznámili, že k uvedení plné verze Session: Skate Sim dojde 22. září, a to na PC, Xboxu a nově i PlayStationu. Zatím není zveřejněno, co změna verze přinese. Pokud je nicméně uvážena značka Tony Hawk's jako berná mince obtížnosti, pak je třeba říci, že křivka učení v Session je již nyní podstatně strmější. V případě ovladače využívá totiž titul složitý systém obou analogových páček, ve kterém odpovídající z nich ovládáte levou, respektive pravou nohu. V rámci ježdění na prkně se to projevuje tím, že musíte přenášet váhu z nohy na nohu, stejně jako respektovat reálnou fyziku.

Dojmy z hraní Session - skateboarding už je zase v kurzu
i Zdroj: Hrej.cz / Tadeáš Pepř

Dojmy z hraní Session - skateboarding už je zase v kurzu

Posledních pár let si fanoušci skateboardových her nemají na co stěžovat. Vedle remaků Tony Hawk's Pro Skater, OlliOlli nebo…

29. 4. 2022 20:17

Vývojářské studio Crea-ture svůj realisticky vyhlížející projekt poprvé poodhalilo v roce 2015. Po zdaru na službě Steam Greenlight a jedné úspěšné kickstarterové kampani se její tvůrci dobrali do současné verze. Jak už jsme uvedli, hra se v ní objevila v září roku 2019, načež v létě následujícího roku dospěla i do programu Xbox Game Preview. Hře nechybí možnosti detailních úprav vašeho jezdce, jeho prkna, jakož i všudypřítomný nádech devadesátek, z nichž hra celkově vychází.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama