Seriál The Last of Us využije služeb dalšího z dabérů herní předlohy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Seriál The Last of Us využije služeb dalšího z dabérů herní předlohy

Seriál The Last of Us využije služeb dalšího z dabérů herní předlohy

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

17. 7. 2021 09:45

Jeffrey Pierce, zodpovědný za namluvení postavy Tommyho v obou dílech The Last of Us, bude obsazen v připravovaném seriálu. Na rozdíl od očekávání se ovšem neujme již jednou, resp. dvakrát zpracovávané role, ale naopak odlišného charakteru, s vlastní minulostí a příběhem.

Reklama

  • Seriál The Last of Us od HBO obsadí dabéra Tommyho
  • Herec si ovšem nezahraje za předešle dabovanou postavu, ale nového rebela
  • Spolu s ním došlo k oznámení představitelů Franka a Billa

Důvodem pro neobsazení herce do nabízené role Joelova bratra je onen fakt, že tuto roli dostal k dubnu letošního roku již Gabriel Luna, herec známý jako antagonista posledního Terminátora nebo Robbie Reyes ze seriálu Agents of SHIELD. Pierce se proto nechopí Tommyho, ale zahraje si za úplně novou postavu Perryho, přeživšího rebela v karanténní zóně.

Společně s přeobsazením Pierce bylo taktéž potvrzeno, že se v seriálu objeví i dvojice vedlejších postav první hry, a sice Bill a jeho tou dobou zesnulý partner Frank. V tomto případě se rolí ujme Murray Bartlett a Con O’Neil, přičemž už z přežití Franka plyne, že seriál nabídne řadu odlišností od herní předlohy.

Jeffrey Pierce, Con O'Neill, Murray Bartlett
i Zdroj: Hrej.cz
Jeffrey Pierce, Con O'Neill, Murray Bartlett

Kromě informací novějšího data stojí ovšem za připomenutí i to, že seriál odstartoval natáčení už počátkem tohoto měsíce a že spolu s dabérem Tommyho do něj nalezla cestu i dabérka Marlene, Marle Dandridge. Zde ovšem s rozdílem, že herečka znovu ztvární jmenovanou vůdkyni skupiny Firefly.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama