Šéf Larian Studios se obával nedostatečné herní doby Baldur’s Gate 3
i Zdroj: Larian Studios
Baldur's Gate 3 Novinka Šéf Larian Studios se obával nedostatečné herní doby Baldur’s Gate 3

Šéf Larian Studios se obával nedostatečné herní doby Baldur’s Gate 3

David Bernard

David Bernard

Swen Vincke se ve videu rozpovídal o svém vztahu ke hrám a o obavách, že bude Baldur’s Gate 3 příliš krátkým dobrodružstvím.

Reklama

  • Šéf Larian Studios se obával nedostatečné herní doby Baldur’s Gate 3
  • O loňské hře roku se rozpovídal ve videu na YouTube kanálu s názvem BAFTA
  • Prozradil i své oblíbené tituly a vrátil se k počátkům své herní vášně

Swen Vincke, vedoucí belgického studia Larian Games, se obával nedostatečné herní doby megalomanského cRPG Baldur’s Gate 3. Pokud jste loňskou hru roku úspěšně dokončili, tak jistě víte, že se rozhodně nejedná o zábavu na pouhých pár večerů. V případě, že chcete splnit všechny dostupné úkoly, počítejte alespoň se 150 hodinami herního času, nemluvě o opakovaných průchodech hrou. Swen Vincke se o svých nenaplněných obavách rozpovídal ve videu na YouTube kanálu s názvem BAFTA (filmová cena Britské akademie). Prozradil i několik tajemství z vývoje samotné hry.

V první polovině videa nám Swen Vincke vypráví o jeho vztahu ke hrám, načež se přesune k samotnému Baldur’s Gate 3. Moonrise Towers, lokace ve druhém aktu, měla být původně složena ze dvou věží místo jedné, ale z plánů nakonec sešlo, a to kvůli již tak náročné produkci. Hra měla také obsahovat mnohem více regionů a Swen Vincke se obával, že se studiu nepodaří nabídnout dostatečně dlouhou herní dobu. Poukazuje ovšem na fakt, že je notoricky známý špatným odhadováním v souvislosti s délkou her. V poslední třetině videa se Swen Vincke zaměřuje na své nejoblíbenější tituly, herní návyky a ohlíží se za úspěchy studia Larian Games.

Baldur's Gate 3 stále válí. Rok po vydání ji na Steamu hraje skoro 100 tisíc hráčů denně
i Zdroj: Larian

Baldur's Gate 3 stále válí. Rok po vydání ji na Steamu hraje skoro 100 tisíc hráčů denně

Baldur's Gate 3 je výjimečná hra, o tom není pochyb. Svědčí o tom i čísla hráčů, kteří do RPG od Larianu každý den zavítají.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama