Šéf Electronic Arts chce další díl Star Wars Jedi. Na hře už se zřejmě pracuje
i Zdroj: Respawn Entertainment / Electronic Arts
Novinka Šéf Electronic Arts chce další díl Star Wars Jedi. Na hře už se zřejmě pracuje

Šéf Electronic Arts chce další díl Star Wars Jedi. Na hře už se zřejmě pracuje

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 8. 2023 11:50 5

Star Wars Jedi: Survivor se od svého uvedení na trh na začátku letošního roku těší velkému kritickému i komerčnímu úspěchu, není se tedy čemu divit, že EA hodlá investovat do přípravy portů pro konzole minulé generace. Slibně to vypadá i s dalším pokračováním.

Reklama

  • Andrew Wilson si pochvaluje partnerství s Disney a Lucasfilm Games
  • Rád by viděl další pokračování série Star Wars Jedi

Výkonný ředitel Andrew Wilson si během rozhovoru s investory, pochvaloval partnerství s Disney a Lucasfilm Games a také úspěch her zasazených do světa Star Wars. 

“V rámci tohoto partnerství jsme zaznamenali neuvěřitelný úspěch v sériích Battlefront, Star Wars Jedi a rozhodně i v případě Star Wars: Galaxy of Heroes. Naše týmy neustále přemýšlejí nových zážitcích, které bychom mohli vytvořit. Určitě bych časem rád viděl více v rámci značky Jedi. Je to prostě výjimečná hra, která vypráví výjimečný příběh.”

Star Wars Jedi: Survivor vyjde i na PS4 a Xbox One
i Zdroj: Respawn Entertainment / Electronic Arts

Star Wars Jedi: Survivor vyjde i na PS4 a Xbox One

Přesně jak stojí v titulku, tak se i stalo. Electronic Arts nově oznámilo, že jeho letošní rozšíření příběhu Cala Kestise…

2. 8. 2023 08:30

Wilson dodal, že chce s Disney a Lucasfilm Games hledat další možnosti, jak značku Star Wars přenést do světa videoher, v této souvislosti nastínil, že se do budoucna může objevit i live service titul. 

Šéf EA si evidentně dával pozor, aby náhodou něco nevyzradil. Již nyní však existují náznaky, že už studio Respawn připravuje další díl. Zhruba před měsícem se objevily pracovní nabídky, skrze které studio shání posily do týmu. Ředitel vývoje Stig Asmussen se navíc letos v březnu nechal slyšet, že sérii vždy vnímal jako trilogii. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama