Schreier: Far Cry 7 se má výrazně lišit od svých předchůdců
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Schreier: Far Cry 7 se má výrazně lišit od svých předchůdců

Schreier: Far Cry 7 se má výrazně lišit od svých předchůdců

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 6. 2021 16:01

Na dveře sice klepe “teprve” šestý díl série Far Cry, v kuloárech se ale začíná mluvit i o jeho pokračování. Konkrétně jde o informace známého novináře a insidera Jasona Schreiera, který ve svém podcastu zmínil, že by mezi díly mělo dojít k velkým změnám. Jaké to budou konkrétně ale nespecifikoval, navíc jde spíše o spekulaci.

Reklama

  • Jason Schreier tvrdí, že se sedmé Far Cry bude výrazně lišit
  • Řekl to ve svém podcastu
  • Hra je ale zatím ve velmi rané fázi vývoje a změnit se může všechno

„Z toho co jsem slyšel, pokud si správně pamatuji, se se sérií Far Cry po vydání Far Cry 6 chtějí vydat úplně jiným směrem,“ zmínil mezi řečí. Co to znamená v praxi, a zda se tak skutečně stane, můžeme zatím jen spekulovat. V rámci série by ale šlo jistě o vítanou změnu. Far Cry se totiž od třetího dílu velmi blízce drží osvědčené formule exotického otevřeného světa, divoké akce a charismatických záporáků, kterou moc nemění.

O možnosti odlišného Far Cry jsme spekulovali před vydáním pátého dílu, který i z prvních propagačních materiálů působil trochu odlišným dojmem, než ujetá trojka a čtyřka. Očekávání se ale nakonec úplně nevyplnily a i další dva díly přinesl Ubisoft se stejným receptem. 

Je otázkou, jaké větší změny může Ubisoft přinést. Dočkáme se návratu vážnější atmosféry dvojky? Nebo dokonce lineárnějšího stylu jedničky? Nebo jiných, zcela revolučních změn? Uvidíme asi až za pár let. Vzhledem k tomu, že Far Cry 6 vychází 7. října letošního roku, je vývoj dalšího dílu zřejmě ještě ve velmi rané fázi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama