Scenárista Portalu opouští Valve
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Scenárista Portalu opouští Valve

Scenárista Portalu opouští Valve

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 2. 2017 09:53 2
Reklama

Valve opouští významný scenárista – Erik Wolpaw. Ten ve společnosti pracoval od roku 2004 a měl v ní na svědomí práci na dvoudílné logické sérii Portal, dvou dodatečných epizodách pro Half-Life 2 a na obou dílech Left 4 Dead. Zprávu o jeho odchodu potvrzují na Twitteru jeho dnes již bývalí kolegové, a to včetně vtipných doprovodných komentářů či obrázků.

Wolpaw přitom společnost opouští rok poté, co z Valve odešel scenárista rovněž dvoudílné série Half-Life – Marc Laidlaw. Ten svému bývalému spolupracovníkovi vzdal na Twitteru čest osobitým způsobem tím, že nyní ho již může urážet bez skrupulí a zejména bez toho, aniž by poškodil dobré jméno zaměstnavatele. Na pravé urážky však samozřejmě nedošlo – Laidlaw Wolpawa pochopitelně jen chválí.

Každopádně co se budoucnosti tohoto chlapíka týče, tak o toho je momentálně postaráno v týmu Double Fine, kde s Timem Schaferem spolupracuje na Psychonauts 2. Je nakonec jen otázkou, zda Wolpaw stihl během své přítomnosti ve Valve ještě spolupracovat na tajemné trojici titulů pro VR, anebo nikoli. To se ale dozvíme až časem a teď již nezbývá než mu popřát hodně štěstí a doufat, že se bude dařit nejen jemu, ale že se bez něj i ve Valve obejdou tak akorát na to, aby v pořádku zvládli vývoj případného dalšího pokračování jakékoli ze zmíněných sérií.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama