Velká modifikace pro Portal 2 přidává třetí portál. Do hry přináší cestování časem
i Zdroj: Hrej.cz
Portal 2 Novinka Velká modifikace pro Portal 2 přidává třetí portál. Do hry přináší cestování časem

Velká modifikace pro Portal 2 přidává třetí portál. Do hry přináší cestování časem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 4. 2021 11:43

Povedená logická akce Portal 2 oslavila včera desáté výročí. Zatímco ji řada hráčů i novinářů věnovala nostalgickou vzpomínku, komunita moderů slavila například vydáním Portal Reloaded, komplexní modifikace, která druhý Portal obohacuje o 25 nových zapeklitých úrovní. Především ale přináší úplně nový druh portálu, který umí přenášet v čase.

Reklama

  • Fanoušci vydali velkou modifikaci Portal Reloaded pro Portal 2
  • Slaví tak deset let od vydání původní hry
  • V 25 úrovních otestuje vaše schopnosti nový portál cestující časem

Příběh modifikace hráče zavede do zapomenuté části komplexu Aperture Science, konkrétně do kůže subjektu 4-5-0-9, který dostává do rukou nový, experimentální Portal gun. Ten sice umí střílet staré známé modré a oranžové portály, které propojují prostor, novinkou je ale hranatý zelený portál, který propojuje dvě časové linky. V rámci řešení hádanek tedy hráč cestuje mezi naleštěnou současností a dvacet let vzdálenou budoucností, kde se už na opuštěných laboratořích podepsal zub času.

Ke hraní stačí vlastnit kopii Portal 2 na Steamu, modifikace je pochopitelně zdarma. Navíc nabízí nový soundtrack, dabing a dokonce i české titulky!

Reakce hráčů jsou zatím výrazně pozitivní. Hra je prý díky implementaci třetího portálu velmi obtížná a hádanky vám pořádně zatopí. Zatím ale můžete čekat technické nedostatky. Na Reloaded už si brousí zuby i David, brzy se na ní tedy podíváme ve větší recenzi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama