Scalpeři přeprodávají sběratelské edice God of War Ragnarok, zájemci musí zaplatit i 18 tisíc korun
i Zdroj: PlayStation
Novinka Scalpeři přeprodávají sběratelské edice God of War Ragnarok, zájemci musí zaplatit i 18 tisíc korun

Scalpeři přeprodávají sběratelské edice God of War Ragnarok, zájemci musí zaplatit i 18 tisíc korun

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 7. 2022 11:34 1

Jak jsme se v uplynulých dnech dozvěděli, předobjednávky na nadcházející God of War Ragnarok jsou rekordní. Hráči se chtějí vrátit do světa norské mytologie a to bez pochyby i skrze limitované sběratelské edice. Ty jsme mohli vidět z oficiálního videa a stejně jako o všechny nedostupné předměty se i o tyto produkty zajímají scalpeři, neboli přeprodejci.

Reklama

  • Sběratelské edice God of War Ragnarok jsou dalším cílem scalperů
  • Přeprodávají je za více než dvojnásobek ceny, Jotnar edice šplhá ke 20 tisícům korun

O klasickou sběratelskou i Jotnar edici byl pochopitelně obrovský zájem, a to i přes tučnou cenovku přesahující 6,5 tisíce korun (230 liber) v případně Jotnar. Ve videu jsme viděli, že v případě zakoupení dostanou zákazníci spoustu předmětů, od malých sošek, steelbooku či pinů až po model Thorova kladiva. Scalpeři tak na nic nečekali a na tržištích se už objevují první nabídky.

A případné zájemce rozhodně nešetří. Jak ukazuje britský Eurogamer, v některých případech se šlo vůči původní ceně 230 liber „pouze“ na 300 liber (8,6 tisíc korun), takové nabídky se ale prakticky ihned vyprodali. V současné chvíli už nenajdete nabídku pod 500 liber (14,5 tisíce korun) s tím, že v mnoha případech musíte zaplatit 600 liber (17,3 tisíce korun). To už jsou opravdu slušné perdy, ke kterým ještě často musíte připočíst dalších 38 liber (1 tisíc korun) za poštovné a balné. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama