Sběratelská edice Hogwarts Legacy obsahuje levitující hůlku. Cena vás ale nepotěší
i Zdroj: Warner Bros. / Hogwarts Legacy press kit
Hogwarts Legacy Novinka Sběratelská edice Hogwarts Legacy obsahuje levitující hůlku. Cena vás ale nepotěší

Sběratelská edice Hogwarts Legacy obsahuje levitující hůlku. Cena vás ale nepotěší

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 8. 2022 11:55

Studio Avalanche Software ukázalo, co se skrývá ve sběratelské edici ke hře Hogwarts Legacy. Pokud ještě nemáte vlastní kouzelnickou hůlku, patrně byste měli zbystřit.

Reklama

  • Video přináší unboxing sběratelské edice Hogwarts Legacy
  • Krabice obsahuje Digital Deluxe Edition verzi hry se všemi bonusy
  • Dále v ní najdete steelbook a kouzelnickou hůlku s knihou

Sběratelskou edici představil komunitní manažer Chandler Wood. V krabici se samozřejmě skrývá i samotná hra, navíc jde o Deluxe Edition, na kterou upozorňoval poslední trailer z Opening Night Live. Ta obsahuje balíček pro všechny kouzelníky se slabostí pro černou magii, největším lákadlem je zřejmě možnost osedlat testrála. A jak Wood upozorňuje, je to jediná možnost, jak se k této potvoře dostat. Video v této souvislosti servíruje záběry zachycující testrála v letu. 

To ani zdaleka není vše. Dalšími bonusy jsou kosmetické předměty, například plášť či klobouk. Vlastnictví této edice vás zároveň opravňuje k předběžnému přístupu, do hry se hry se dostanete o tři dny dříve.

Vraťme se ke sběratelské edici. V ní najdete steelbook, mnohem zajímavější je ale magická hůlka, k níž patří plastová kniha. Po připojení do sítě se hůlka začne nad knihou vznášet a otáčet. 

Pokud ale chcete s “magickou” hůlkou zapůsobit na návštěvy, budete muset vypláznout pár tisíc korun. Podle magazínu GamesRadar půjde edice do prodeje s cenovkou 300 dolarů. Kdo ví, třeba by se u Olivandera dalo sehnat něco levnějšího.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama