Hogwarts Legacy letos nakonec nevyjde. Hra se odsouvá na únor příštího roku
i Zdroj: Warner Bros. / Avalanche Software
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy letos nakonec nevyjde. Hra se odsouvá na únor příštího roku

Hogwarts Legacy letos nakonec nevyjde. Hra se odsouvá na únor příštího roku

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 8. 2022 21:15

Jak už jste pravděpodobně stačili všimnout, s výjimkou krátkého videa na nedávné akci společnosti Autodesk uplynul již delší čas od chvíle, co jsme spatřili novinky k Hogwarts Legacy. Pokud se něco takového děje u některého z větších titulů, typicky to znamená jediné: studio nestíhá. Jak už mnozí s pochybami dopředu odhadovali, ani magie virtuálních Bradavic prokletí odkladů neodolá. Své lístky na Bradavický expres si budeme muset pár měsíců pošetřit.

Reklama

  • Vydání Hogwarts Legacy bylo odsunuto na začátek příštího roku
  • Hra na většině platforem vyjde 10. února 2023; verze pro Switch se zřejmě opozdí

Warner Bros. bez udání důvodu oznámilo, že se termín vydání Hogwarts Legacy posouvá na začátek roku 2023. Naštěstí pro nás nejde však o jedinou ze zpráv, které se hry týkají. Abychom odklad snášeli o něco lépe, přináší tvůrci konečně i informaci, kdy přesně prodloužené čekání skončí (pamatujme, že dosud bylo známo jen to, že k vydání dojde ve vánoční sezóně 2022). S novou informací Avalanche můžeme tak nyní říci, že se Hogwarts Legacy v případě PC, Xboxu One, Xboxu Series, PS4 a PS5 dočká vydání 10. února 2023. V případě Switche, kam hra míří také, bude datum vydání odhaleno brzy.

Ve videu zveřejněném na twitterovém účtu Avalanche vystoupil taktéž komunitní manažer hry Chandler Wood s pár slovy k hráčům. Ve svém prohlášení za zbytek týmu vyjádřil pochopení pro zklamání hráčů, ačkoli je rád, že jim mohl poskytnout alespoň útěchu v podobě data, na které se mohou těšit. 

Co se týče odkladu na příští rok, není od věci uvést, že tato možnost byla podle starších spekulací v Avalanche na stole už počátkem letoška. Zprávu tehdy jako první přinesl bývalý novinář IGN Colin Moriarty, který před zásahem Square Enix nedávno odhalil i scénář nového dílu Tomb Raider. Jeho zprávu později rozvedl insider s přezdívkou AccountNGT, který pro změnu stál za odhalením materiálů ke Star Wars Eclipse. AccountNGT možnost odkladu okomentoval slovy, že se vydavatel možná nebude chtít pustit do křížku s letošní konkurencí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama