Salt and Sacrifice vyjde v květnu. Trailer ukazuje nové prvky a přibližuje fungování multiplayeru
i Zdroj: Ska Studios
Novinka Salt and Sacrifice vyjde v květnu. Trailer ukazuje nové prvky a přibližuje fungování multiplayeru

Salt and Sacrifice vyjde v květnu. Trailer ukazuje nové prvky a přibližuje fungování multiplayeru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 2. 2022 08:45

Salt and Sanctuary se profiluje jako povedená metroidvania inspirovaná soulsovkami, což z ní pro jistou sortu hráčů dělá neodolatelný zážitek. Není divu, že netrpělivě vyhlíží pokračování, které je naplánováno na letošní rok. Poslední trailer konečně prozrazuje konkrétní termín vydání.

Reklama

  • Salt and Sacrifice vyjde 10. května
  • K dispozici je nový trailer

Salt and Sacrifice v ukázce jasně dává najevo, čím se od svého předchůdce liší. V první řadě jde o mnohem bohatší grafickou prezentaci. Ne snad, že by autoři přitlačili na pastelky, dalo by se ale říct, že jich použili o poznání více.

Základním motivem pokračování je hon na zlotřilé mágy, kteří jsou vnímáni jako ztělesněné zlo ohrožující stabilitu celé říše, jako zapřísáhlý inkvizitor se vydáte po jejich stopách. Navíc se můžete připojit k několika různým frakcím. Můžete rozšířit řady sektářů Blighttakers pod záštitou Shroud Alliance, nechvalně proslulé agresory útočící na každého cizího hráče. Blueheart Runners se zase zaměřují na sbírání vzácností, říše cizáků dokážou zaplavit děsivými monstry.

James Silva, který tvoří celou polovinu Devoured Studios, naprosto chápe, proč se někteří hráči PvP vyhýbají, souhlasí s tím, že tento typ zážitku zkrátka není pro každého. Proto všechny zájemce o pokračování ujišťuje, že si online prvky mohou klidně vypnout. Singleplayerová část sama o sobě přináší mnoho novinek, některé jsou vidět v přiloženém traileru.

Salt an Sacrifice vyjde 10. května, a to na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5 a na PC v obchodě Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama