S dočasnou kampaní vám ve Waze může ukazovat cestu Master Chief
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka S dočasnou kampaní vám ve Waze může ukazovat cestu Master Chief

S dočasnou kampaní vám ve Waze může ukazovat cestu Master Chief

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 8. 2021 12:16

Vydání Halo Infinite se blíží a Microsoft společně se studiem 343 Industries chystají jednu reklamní kampaň za sebou. Ta nejaktuálnější míří především na motoristy, dočasně se totiž Master Chief společně se svým nepřítelem Escharum podívá do navigační aplikace Waze. Obrněný hrdina vám tak může udělovat pokyny, kam odbočit.

Reklama

  • Navigace Waze přináší promo spolupráci s Halo Infinite
  • V aplikaci vám tak může cestu komentovat Master Chief nebo Escharum
  • Autíčko nahrazují Warthog nebo Ghost

Není jasné, zda hlášky skutečně nahrál dabér Master Chiefa Steve Downes, efekt by však měl být velmi přesvědčivý. Kromě toho se navíc ilustrační autíčko, které se pohybuje po navigační mapě, změní na legendárního Warthoga. Google tak navazuje na nově vznikající tradici spolupráce s popkulturními ikonami. V minulosti jste se ve Waze mohli prohánět například v Batmobilu s pokyny od Kevina Conroye.

Pokud navíc vaše srdce netíhne k UNSC, můžete vyjádřit podporu druhé straně konfliktu a pustit si do auta náčelníka Banished Escharuma. Místo Warthoga pak budete “cestovat” v bojovém vznášedle Ghost.

Halo Infinite by mělo vyjít na konci letošního roku, a lze předpokládat, že zhruba do té doby bude promo fungovat. Špatná zpráva je, že nepodporuje český jazyk. Halo Experience je dostupný jen v angličtině, španělštině, francouzštině a portugalštině.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama