Rozhodnutí Team17 kritizují i bývalí partneři, do vedení se pustilo Aggro Crab
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozhodnutí Team17 kritizují i bývalí partneři, do vedení se pustilo Aggro Crab

Rozhodnutí Team17 kritizují i bývalí partneři, do vedení se pustilo Aggro Crab

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 2. 2022 13:58

Včerejší oznámení Team17 bylo přesně jedním z těch, které jsou v herním průmyslu kritizované – tedy když je vydavatel nařčen komunitou z toho, že "chce jen vydělat peníze". V tomto případě ale není nadšený ani bývalý partner vydavatele Aggro Crab.

Reklama

  • Studio Aggro Crab veřejně odsoudilo včerejší oznámení Team17
  • NFT prý nemůže být šetrné vůči životnímu prostředí, jde o podfuk

Toto malé indie studio, které má za sebou vydání hry Subway Midnight či Goind Under, vydávané právě ve spolupráci s Team17, na svém Twitteru sdílelo zklamání z rozhodnutí vedení společnosti. „Věříme, že NFT nemohou být šetrné k životnímu prostředí, ani užitečné – je to prostě jenom zasr*** podfuk… Není třeba zdůrazňovat, že s nimi již nebudeme spolupracovat a doporučujeme ostatním indie vývojářům, aby udělali to samé, minimálně do doby, než své rozhodnutí vezmou zpět.“

Příspěvek ihned upoutal spoustu pozornosti a do komentářů se pustili jak příznivci, tak odpůrci NFT. Jak jsme zmiňovali ve včerejším příspěvku, o licencování značky pro vydání NFT nevěděli ani samotní řadoví vývojáři, pro které to byla stejně překvapivá zpráva, jako pro nás. Prozatím to ale nevypadá, že by vedení své rozhodnutí měnilo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama