Rocksteady ani letos na E3  nebudou
i Zdroj: Rocksteady / Warner Bros.
Novinka Rocksteady ani letos na E3 nebudou

Rocksteady ani letos na E3 nebudou

David Plecháček

David Plecháček

5. 6. 2019 11:18 2
Reklama

Tradičně spekulujeme a vnitřně uvažujeme, co by kdo mohl na E3 přivézt. Některá studia, jmenovitě Ubisoft, nám vyloženě pomáhají, od jiných tradičně očekáváme několik her, a mnohdy se nedočkáme ani jedné. Kdo ví, co ukáže Take-Two, zda to budou Borderlands a k tomu ještě něco, a stejně tak kdo ví, co ukáže společnost Warner Bros.

Take-Two je historicky v našem podání snad nejzmiňovanější společností co se týče „tutového“ odhadu, co ukáže – o třetím Borderlands jsme mluvili snad každý rok. Jenže zatímco komiksově laděnou akci už známe, roli toho záhadného přebírají Warneři taktéž s titulem, který pravidelně stoprocentně nemohl chybět na E3, a přesto se zde zatím neukázal. Ať už půjde o Batmana, nebo spíše Supermana, je jisté, že ani letošní tip nevyjde. Rocksteady na E3 nebudou a jejich přítomnost tak budeme odhadovat i za rok.

Na Twitteru tuto informaci potvrdil Sefton Hill, který v jednom z příspěvků potvrdil, že se studio do LA nechystá. „Mnoho z vás se mne ptá, a já vám chci dát v předstihu jasnou odpověď, že Rocksteady letos na E3 nebudou,“ napsal na svůj účet. Hill spolu s kolegy budou sledovat dění zpovzdálí záoceánského Londýna a budou i v těchto pilně pracovat na novém, dosud neoznámeném projektu.

Jelikož vám nechceme kazit určité naděje, zreplikujeme i vysněné přání, které se pod příspěvkem několikrát objevilo. Zpráva totiž nehovoří o tom, jestli Warneři neukáží alespoň trailer, jinými slovy jestli Hill mluvil čistě ve fyzické, osobní rovině, nebo jestli mluvil spíše abstraktně o celém projektu. Tak či tak se dříve či později dočkáme hry s DC hrdiny, a jak před několika měsíci hovořil Jason Schreier z Kotaku, dost možná hry s celou skvadrou hrdinů. Zároveň ale varoval před možností, že se bude jednat o hru pojatou jako službu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama