Rockstar vypisuje stovky nových pracovních pozic
i Zdroj: Rockstar
Novinka Rockstar vypisuje stovky nových pracovních pozic

Rockstar vypisuje stovky nových pracovních pozic

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 7. 2022 10:18

Rockstar už před nějakou dobou oficiálně potvrdil, že pracuje na novém vstupu do série Grand Theft Auto. Tento titul má před sebou obrovská očekávání a není tak divu, že se na něj soustředí celý konglomerát. Po zrušení další obsahové podpory Red Dead Online a přesunutí zdejších zdrojů na vývoj GTA ale vývojáři stále nestačí a Rockstar vypisuje stovky nových pracovních pozic.

Reklama

  • Studio Rockstar vypisuje stovky pracovních pozic
  • Nikde nezmiňuje přesný projekt, na kterém bude zaměstnanec pracovat

Je otázkou, zdali se vývoj teprve rozjíždí, nebo je naopak již našlápnutý a Rockstar chce celkovou akceleraci ještě podpořit. Faktem je, že během posledních týdnů vypsalo vedení spoustu volných pozic a například na portálu Hitmarker jich bylo více než 220, 75 z nich dokonce v posledních 24 hodinách. 

Mezi spekulacemi ohledně Rockstaru se samozřejmě objevují také touhy po úplně jiných hrách, než by bylo GTA nebo Red Dead Redemption. Studio drží licence na více her, jako je Manhunt, Bully, Midnight Club nebo třeba Rockstar Table Tennis. Vzhledem k situaci okolo Grand Theft Auto a obrovskému očekávání ale tvorbě něčeho jiného moc šancí nedáváme. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama